Politic

Deputatul George Şişcu: „Bugetul, după chipul și asemănarea PSD: NEREALIST și INTERESAT”

Referitor la proiectul de buget pentru anul 2019, deputatul PNL de Tulcea George Şişcu are o poziţie fermă şi tranşantă. În opinia sa, acest buget nu este altceva decât o pedeapsă pentru unele instituţii ale statului, pentru administraţiile locale şi nu în ultimul rând …toţi românii. Iată ce spune deputatul PNL George Şişcu:

„Proiectul de buget pentru 2019 este unul utopic, ce se bazează pe câteva lucruri nerealizabile: pe o creștere economică umflată, pe încasări mai mari din taxe și impozite și pe o inflație nejustificat de mică. 
În afară de asta, PSDragnea profită de buget ca să se răfuiască cu unele instituții ale statului, pe care le pedepsește tăindu-le din buget. Pedepsite sunt și administrațiile locale, în special orașele, care vor avea mai puțini bani pentru investiții. 
În final, pedepsiți sunt românii, al căror nivel de trai scade pe zi ce trece.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top