Politic

Șiscu: La mulți ani, tuturor sărbătoriților de astăzi!

Deputatul George Șișcu a transmis un mesaj de la mulți ani tuturor sărbătoriților de astăzi, cu ocazia Duminicii Floriilor, sărbătoarea ce marchează Intrarea Domnului în Ierusalim.

„Creștinii ortodocși sărbătoresc cu bucurie și lumină Duminica Floriilor, marcând Intrarea Domnului în Ierusalim.

Această zi specială nu doar că prevestește apropierea Paștelui, dar este și momentul în care îi sărbătorim pe cei ce poartă nume de flori.

Vă doresc să vă umpleți inimile de dragoste și pace, să vă simțiți aproape de familie și prieteni, și să aveți parte de împlinirea tuturor dorințelor.

La mulți ani tuturor sărbătoriților de astăzi, să aveți o zi încărcată de semnificație și frumusețe spirituală”, a transmis deputatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top