Actualitate

Spectacol de dansuri la Mihail Kogălniceanu

Spectacol de dansuri la Mihail Kogălniceanu

Duminică, 28 aprilie va avea loc un spectacol de dansuri la Mihail Kogălniceanu, evenimentul încheind o lună plină de activități în această comună, dintre care menționăm comemorarea a 115 ani de existență a regimentului de infanterie și continuarea asfaltării străzilor din localitate.
Cu ocazia Paștelui, Primăria Mihail Kogălniceanu deschide seria evenimentelor pascale printr-un spectacol dedicat localnicilor din Mihail Kogălniceanu, dar și constănțenilor, în general.
Pe scena din Parcul Tineretului, între orele 13.00-19.00 vor urca pe scenă mai mulți artiști. În centrul evenimentului se vor afla mai multe ansambluri și grupe de dans locale sau invitate, din comunele învecinate, dar și din Constanța sau Medgidia: Ansamblul „Flori Dobrogene” din Mihail Kogalniceanu, Ansamblul „Luminițe Dobrogene” din Comuna Lumina, Ansamblul „Plai de Dor” din Comuna Albesti, Ansamblul „Izvorasul Dobrogean” din Comuna Fantanele, Ansamblul „Silisteanca” Comuna Silistea, Ansamblul „Vanghilizmo Group” Mihail Kogalniceanu, Ansamblul „Greek Encanto” și Vali Osman Constanța, „The Future Dance Studio” – grupele din Mihail Kogalniceanu, Crucea, Rîmnicu de Jos și Pantelimon, „Balletino” din Mihail Kogalniceanu, „Empire of Dance” Constanța și „LevelUp” Medgidia.

Aprilie, plin de evenimente

Spectacolul încheie o lună plină de evenimente la Mihail Kogălniceanu. La începutul lunii, primarul Ancuța Belu a participat alături de prefectul Silviu Coșa și o serie de personalități din viața civilă și militară la comemorarea a 115 ani de la înființarea Regimentului de infanterie nr. 26 „Vasile Lupu”.
În paralel, au continuat în comună lucrările de asfaltare a străzilor – ajunse în Faza III de execuție. Și a fost turnată fundația noului bloc ANL.

R.P.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top