Actualitate

Tulcea: Nava de Croazieră Nestroy marchează începutul sezonului turistic VIDEO

Tulcea: Nava de Croazieră Nestroy marchează începutul sezonului turistic

Tulcea: Nava de Croazieră Nestroy a acostat în port, marcând debutul sezonului turistic. Cu această ocazie, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a transmis un mesaj de ospitalitate și siguranță către turiștii străini care vor ajunge aici cu navele de croazieră în acest sezon. Cei aproximativ 50000 de turiști vor vizita în afară de orașul Tulcea și diverse obiective turistice din județ.

„Astăzi, suntem bucuroși să anunțăm sosirea primei nave de croazieră în Portul Tulcea. Nava de croazieră Nestroy, sub pavilion elvețian, aduce cu ea 177 de turiști din diverse colțuri ale lumii, inclusiv din Austria, Elveția, Germania, Slovacia și Statele Unite ale Americii.
Nava Nestroy face astăzi primul pas dintr-o serie de șase sosiri programate în Tulcea pe parcursul întregului sezon turistic. Aceasta marchează debutul sezonului turistic pentru navele de croazieră și deschide ușa către vizitarea diverselor forme de turism în județul Tulcea. Experiențele oferite de aceste nave nu se limitează doar la Delta Dunării, ci includ și vizitarea atracțiilor din întreg județul.
De exemplu, pasagerii navei Nestroy au avut ocazia de a explora Triunghiul Mănăstirilor, înainte de a se îmbarca din nou pe navă în portul Tulcea. Ulterior, nava va acosta în Sulina, oferindu-le turiștilor ocazia să viziteze vărsarea Dunării în Marea Neagră. În plus, unele nave de croazieră acostează inclusiv în pitoresca localitate Sfântu Gheorghe.
Sosirile navelor de croazieră în județul Tulcea aduc un număr estimat de aproximativ 50.000 de turiști, care se alătură celor aproximativ 160.000 care vin în județ prin mijloace proprii și rămân în structurile de cazare. Această contribuție semnificativă la turismul local evidențiază importanța pe care o au aceste nave pentru economia și dezvoltarea comunităţii, în condițiile în care sezonul acesta ar putea sosi în Tulcea 284 de nave de croazieră.
Vrem să transmitem un mesaj de siguranță și confort tuturor armatorilor. Proximitatea de granița cu Ucraina nu afectează desfășurarea turismului în condiții normale. Îi invităm pe toți armatorii să urmeze exemplul navei Nestroy și îi așteptăm cu brațele deschise în Delta Dunării”, a transmis Horia Teodorescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top