Actualitate

Era digitală a sosit la școala din Stejaru

Era digitală a sosit la școala din Stejaru, odată cu echipamentele achiziționate de primărie printr-o finanțare PNRR. Primarul Dumitru Enache a făcut anunțul că echipamentele destinate școlii din Stejaru au sosit și ele vor fi montate în perioada următoare – gata de a fi utilizate de școlari, imediat după vacanța de Paște.
Conform anunțului, fiecare clasă a Școlii Gimnaziale Stejaru va fi dotată cu tablă inteligentă, sistem de sunet, camera de videoconferință, imprimantă multifuncțională și scanner multifunctional.
Atenție sporită este acordată laboratorului de informatică, ce va primi echipamente noi și valoroase: 12 computere, o tablă inteligentă, sistem de sunet și cameră videoconferință.
Era digitală a sosit la școala din Stejaru prin intermediul unei finanțări PNRR, în cadrul proiectului „Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale pentru Școala Gimnazială Stejaru”. Așa cum ați putut sesiza din titlul proiectului, urmează de asemenea ca școala să primească în cel mai scurt timp și mobilier nou, care va ajuta la modernizarea spațiului de învățământ din comună.

P.R.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top