Actualitate

Stadionul Gheorghe Hagi – Guvernul aprobă finanțarea

Stadionul Gheorghe Hagi - Guvernul aprobă finanțarea

Stadionul Gheorghe Hagi – Guvernul aprobă finanțarea, astăzi și face un pas crucial în realizarea noului stadion Gheorghe Hagi, prin aprobarea memorandului de finanțare pentru acest proiect deosebit de important pentru oraș. Urmează semnarea execuției lucrărilor de către Compania Națională de Investiții (CNI).

Acest proiect așteptat de toți constănțenii va aduce o arenă ultramodernă în oraș, cu o capacitate de 18.000 de locuri. Stadionul va include și un teren de antrenament pentru fotbal și atletism, echipat cu o tribună de circa 1.000 de locuri.

Noua arenă va putea găzdui evenimente sportive și culturale majore în condiții de siguranță maximă și standarde excelente.

Valoarea totală a proiectului este de 380 de milioane de lei fără TVA, dintre care 15% reprezintă contribuția Primăriei Constanța. Restul finanțării este asigurat de către Guvernul României.

Proiectul este realizat de Ministerul Dezvoltării și va aduce o contribuție semnificativă la viața sportivă și culturală a orașului.

„De când aștept să vă dau această veste! În curând încep lucrările la noul stadion, un proiect uriaș, de suflet pentru toți constănțenii. În ședința de astăzi, Guvernul a aprobat finanțarea.

Va fi un loc demn de renumele clubului Farul, al orașului Constanța și al lui Gheorghe Hagi.

Mulțumesc Guvernului și tuturor acelora care contribuie la realizarea acestui vis al constănțenilor!”, a trasnmis primarul Vergil Chițac.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top