Actualitate

Evenimente de excepţie la Teatrul „Jean Bart“ din Tulcea, în onoarea Zilei Europei

Evenimente de excepţie la Teatrul „Jean Bart“ din Tulcea, în onoarea Zilei Europei. Consiliul Județean Tulcea și Centrul Cultural „Jean Bart” Tulcea organizează două evenimente pentru a marca Ziua Europei, celebrată anual pe data de 9 mai.

Concert Cantus Libera, Ilie Caraș și Gabriel Dorobanțu

Miercuri, 8 mai 2024, începând cu ora 18.00 va avea loc o serată specială, care aduce pe scena Teatrului „Jean Bart“ din municipiul Tulcea trei mari nume din industria muzicală românească: Corul Cantus Libera, Gabriel Dorobanţu și Ilie Caraș, vor oferi publicului un spectacol de excepţie, îmbinând armonios diversitatea culturală cu spiritul comunităţilor dobrogene.

Sub îndrumarea acordurilor muzicii, spectatorii vor avea privilegiul  de a fi martorii unor interpretări emoţionante și captivante. Voci remarcabile precum cele ale lui Ilie Caraș și Gabriel Dorobanţu, alături de talentul incontestabil al Corului Cantus Libera, vă vor purta într-o călătorie sonoră plină de sensibilitate și emoţie.

Evenimentul este deschis publicului și toți cei interesați sunt invitați de organizatori să se alăture acestei serate deosebite, în care muzica devine puntea ce unește inimi și culturi.

„Eva Nostra“, pe scena Teatrului „Jean Bart“

Joi, 9 mai 2024, începând cu ora 19:00, „Eva Nostra“ se întoarce pe scena Teatrului „Jean Bart“.

Actorii teatrului tulcean vor readuce în fața publicului tulcean o captivantă comedie despre raporturile neobișnuite dintre ură și iubire. Centrul acțiunii îl constituie Eva (Irina NAUM), o femeie nefericită în căsnicie, care se lansează într-o relație amoroasă cu Bruno (Cristi NAUM). Atunci când ghinionul începe să-i umbrească existența lui Bruno, acesta descoperă că și el s-a îndrăgostit de Eva. Ceea ce pare a fi ,,fericirea” lor este pusă sub semnul întrebării de intervenția lui Mario (Radu NICULESCU), soțul Evei, un om aparent respectabil.

,,Eva Nostra” este o poveste amuzantă despre un triunghi amoros, plină de întorsături de situație neașteptate, durere, dorință, lacrimi și râsete, transformând câștigătorul în învins și adversarul în cel mai bun prieten.

Publicul este invitat să facă parte din această experiență teatrală memorabilă, care va încânta și va surprinde într-un mod plăcut.

Intrarea la ambele evenimente este gratuită, pe baza invitației, în limita locurilor disponibile.

Mai multe informații se pot obține de la agenția de bilete a Teatrului „Jean Bart“ Tulcea (program 30 aprilie – 7,8,9 mai – orele 10:00 – 18:00).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top