Actualitate

Ziua Națională a Veteranilor, marcată la Tulcea

Ștefan Coman, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la ceremonialul militar și religios organizat cu ocazia Zilei Naționale a Veteranilor de Război.

Instituită prin Hotărârea de Guvern nr. 1222/10.10.2007, Ziua Veteranilor de Război este marcată anual, la 29 aprilie, în semn de recunoaştere a meritelor acestora pentru tot ce au realizat în vederea asigurării apărării  independenţei, suveranităţii, integrităţii teritoriale şi a intereselor României.

„Pentru toți românii, veteranii de război echivalează cu noțiunea de profesionalism, devotament, vitejie. Pentru noi, veteranii de război sunt eroism, sunt disciplină. Sunt cei care au lăsat în urmă familii și prieteni și care au pornit pe drumul salvării României. De pe frontul de luptă, ei ne-au garantat România de astăzi, România liberă, România suverană. Avem, astăzi, oportunitatea de a ne înclina cu respect în fața acestor veterani și de a ne arăta aprecierea pentru contribuția lor la apărarea independenţei, suveranităţii, integrităţii teritoriale şi a intereselor României de-a lungul istoriei. La mulți ani tuturor!“ a transmis, în cadrul evenimentului, Ștefan Coman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top