Actualitate

OMD Mamaia Constanța anunță anularea concertului din această seară cu Lidia Buble și Misha – Iată noul program

Organizația de Management al Destinației (OMD) Mamaia Constanța anunță anularea concertului programat pentru această seară în Piațeta Cazino Mamaia, unde ar fi trebuit să performeze Lidia Buble și Misha, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Siguranța publicului și a artiștilor este prioritatea principală a organizatorului OMD Mamaia Constanța, iar decizia a fost luată cu scopul de a proteja toți participanții de efectele unei vremi imprevizibile.

În schimb, Lidia Buble va concerta mâine, alături de Bibi și Marius Mihalache & Band, cu participarea invitatei sale, Alexandrei Ungureanu.

Evenimentul va avea loc tot în Piațeta Cazino Mamaia, începând cu ora 19:30.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top