Politic

George Șișcu: Un Paște cu lumină!

În contextul sărbătorilor Pascale, deputatul George Șișcu a transmis un mesaj ce subliniază importanța regăsirii cu sine și cu cei dragi. Deputatul a vorbit despre liniștea și bucuria care ne învăluie în momentul în care lumina Învierii este împărtășită tuturor de preoți, în biserică.

„O liniște plăcută se așază peste noi imediat după ce lumina Învierii este împărtășită tuturor de preoți, în biserică. Un zâmbet discret ni se întipărește pe față, pentru că în acele minute, în acele ore de după, sufletul se destinde.

Paștele este o sărbătoare a regăsirii cu sine și cu Iisus, o sărbătoare a regăsirii cu cei apropiați, de aici și de dincolo, un moment de bucurie și de speranță.

Încrederea în prezent și în viitor se amplifică.

Vă doresc să aveți un Paște liniștit și, totodată, plin de bucurie. Împreună, suntem mai puternici. Și împreună putem face casa noastră, Tulcea, mai puternică.

Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați arătat-o. Încrederea mea în voi este înzecită.

Învierea Domnului să ne lumineze calea și să ne umple viața cu binecuvântare și speranță”, a transmis George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top