Politic

Vergil Chițac și-a depus candidatura pentru Primăria Constanța cu un număr record de 22.000 de  semnături de susținere

În această dimineață, Vergil Chițac, primarul Constanței și-a depus candidatura pentru Primăria Constanța cu un număr record de 22.000 de  semnături de susținere. La evenimentul de depunere a candidaturii au fost prezenți viceprimarul Ionuț Rusu, consilierii locali Mihaela Andrei și Alexandru Nazîru, senatorul Septimiu Bourceanu, prefectul județului Silviu Coșa, și președintele PNL, Bogdan Huțucă.

Vergil Chițac a declarat: „Mi-am înaintat candidatura pentru al doilea mandat. Viitorul nostru depinde de proiectele pe care le implementăm în oraș și de investițiile pe care le-am inițiat. Aceste investiții, mult așteptate, trebuie să continue. Motivul pentru care mi-am depus candidatura pentru un al doilea mandat este că sunt convins că finalizarea acestor proiecte va schimba fața orașului. Nu am o miză personală, eu nu mai am ce demonstra în viață și nici nu mi-am propus asta.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top