Politic

George Șișcu: Casa Poporului aparține tuturor românilor

Deputatul George Șișcu a vorbit despre importanța implicării tinerilor în politică și a înțelegerii lor a democrației, în contextul unei vizite la Palatul Parlamentului a unui grup de 42 de elevi de la Școala Gimnazială „Panait Cerna”, din localitatea Cerna.

„Un nou grup de copii din județul nostru a vizitat Palatul Parlamentului, de această dată fiind vorba despre 42 de elevi de clasele a VI-a, a VII-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială „Panait Cerna” din localitatea Cerna.

Tinerii tulceni au fost însoțiți de profesorii lor Ioana TRANULEA, Mirabela ANTONESCU și Vasile TRANULEA.

George Șișcu: Casa Poporului aparține tuturor românilor

Pe măsură ce acești tineri vor crește, implicarea și înțelegerea lor față de politică și deciziile care le afectează direct viața vor deveni tot mai pronunțate. Experiențe educative cum a fost această vizită sunt esențiale pentru a le forma o înțelegere profundă a democrației și a importanței votului pe care îl vor exprima când vor atinge majoratul.

Palatul Parlamentului, sau Casa Poporului, aparține tuturor românilor. Astăzi, este un simbol al libertății de exprimare și al conștiinței civice, un loc unde fiecare român este reprezentat, indiferent de afinitățile sale politice”, susține Șișcu.

Vezi și: Proiectul variantei ocolitoare a Măcinului primește avizele necesare – Dezvaluiri.Ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top