Politic

Proiectul variantei ocolitoare a Măcinului primește avizele necesare

Deputatul George Șișcu a confirmat că varianta ocolitoare a orașului Măcin se va face. Șișcu a fost prezent astăzi la sediul Ministerului Transporturilor alături de primarul Măcinului, Gheorghe Văcaru, city managerul Antonel Orbeanu, precum și doamna Mirela Crudu, reprezentantă a proiectantului acestui viitor drum. Împreună au participat cu specialiștii de la Transporturi la evaluarea documentației, iar în urma acesteia, proiectul a primit toate avizele necesare, toate pozitive.

„Așa cum am promis, varianta ocolitoare a orașului Măcin SE VA FACE! Este un proiect la care țin foarte mult și pentru care m-am implicat total.

Astăzi am fost la sediul Ministerului Transporturilor alături de primarul Măcinului, Gheorghe VĂCARU, city managerul Antonel ORBEANU, precum și doamna Mirela CRUDU, reprezentantă a proiectantului acestui viitor drum. Împreună am participat cu specialiștii de la Transporturi la evaluarea documentației, iar în urma acesteia a primit toate avizele necesare, toate pozitive.

Mai sunt doar câțiva pași administrativi și va urma demararea licitației pentru execuția variantei ocolitoare!

Îi felicit atât pe colegul meu primar, echipa Primăriei Măcin, precum și firma proiectantă pentru eforturile depuse! Centura Măcinului este absolut esențială pentru a reda liniștea oamenilor acestui oraș minunat al Tulcei, străbătut acum prin centrul său de tot traficul, inclusiv cel greu, care se descarcă de pe noul pod suspendat.

Este un disconfort uriaș pentru locuitori din punctul de vedere al zgomotului, iar clădirile sunt afectate și ele în mod direct de trepidațiile produse de autocamioane.

Este ora! Este vremea lucrărilor care vor fi demarate în scurt timp, cu finanțare din surse guvernamentale prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere!

Îi mulțumesc, totodată, directorului general al CNAIR, domnul Cristian PISTOL, pentru colaborare”, a afirmat deputatul tulcean.

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: George Șișcu: Casa Poporului aparține tuturor românilor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top