Politic

Florin Chelaru, noul șef al PSD Năvodari: Orașul are nevoie de buni administratori, nu de politiceni vocali

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a preluat recent funcția de președintele al organizației locale a PSD. În acest context, Chelaru a transmis un mesaj locuitorilor orașului, în care spune că partidul trebuie să își asume greșelile trecutului și să se apropie mai mult de oameni. Primarul mai spune că înainte de a avea politicieni politicieni “rasați și vocali”, orașul are nevoie de buni administratori, care să știe să dezvolte Năvodariul. 

“După cum probabil că ați aflat, de curând am preluat conducerea PSD Năvodari. O funcție pe care recunosc că nu mi-am dorit-o într-un mod aparte, dar pe care am acceptat-o ca pe o datorie de onoare.

Evenimentele din ultima perioadă din PSD Năvodari ne-au făcut să înțelegem că este nevoie de un nou început, de o nouă abordare în relația cu cetățenii orașului, cu membrii și simpatizanții noștri.

PSD Năvodari trebuie să-și asume greșelile trecutului, să tragă învățăturile și să meargă mai departe cu o nouă echipă și o abordare mult mai apropiată de oameni. Mi-am asumat această provocare tocmai pentru că sunt convins că social-democrații pot face lucruri foarte bune pentru oameni, și pentru asta vom lupta să recâștigăm încrederea și susținerea românilor.

Cred cu tărie că orașul Năvodari are nevoie de o politică a bunului simț și a respectului reciproc, iar de la aceste repere nu mă voi abate. La fel cum cred că înainte de politicieni rasați și vocali, orașul are nevoie de buni administratori, de oameni care să știe să facă proiecte și să atragă fonduri pentru oraș, de oameni care să știe să dezvolte Năvodariul.

Îmi doresc să deschid PSD Năvodari către oameni, către toți aceia care au un cuvânt de spus și vor să ajute cu adevărat dezvoltarea orașului, chiar și cu o simplă idee. Este nevoie de implicare și mă voi asigura că fiecare dintre dumneavoastră va conta. Sediul partidului va fi deschis tuturor și voi face tot posibilul pentru a mă întâlni cu fiecare dintre cei care ne vor trece pragul.
PSD Năvodari are o nouă echipă, un nou președinte și suntem hotărâți să facem o cu totul altă politică, mult mai aproape de oameni!”, a scris Florin Chelaru pe Facebook.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top