Actualitate

Horia Țuțuianu a înaintat o Listă de Proiecte pentru județul Constanța, la Comitetului European al Regiunilor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a participat la Reuniunea Comitetului European al Regiunilor, care a avut loc în perioada 11 – 13 februarie. În cadrul evenimentului a avut întâlnirea cu reprezentanții Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, de la Bruxelles. Cu acest prilej, reprezentanții Consiliului Județean Constanța au înaintat oficial documentul “Listă propuneri proiecte”, în cadrul căreia se regăsesc obiective investiționale importante care vizează extinderea și modernizarea infrastructurii de sănătate, restaurarea Ansamblului Rupestru Murfatlar și a Cetății Tropaeum Traiani, precum și dotarea cu echipamente pentru intervenții de urgență.

„Pe lângă ideile de proiecte ale CJC pe care le-am pregătit și înaintat, am sprijinit și proiectele primăriilor din județul Constanța, cât și atragerea fondurilor europene pentru universitățile constănțene, în scopul dezvoltării județului. Obiectivele imediate vizează finalizarea ideilor de proiecte și supunerea lor dezbaterii publice, astfel încât să putem demara procedurile administrative pentru realizarea documentațiilor necesare pentru a ne prezenta, cât mai curând, cu o serie de proiecte mature și certificate de comunitate. Tot astăzi, am participat în calitate de membru la şedinţele inaugurale ale Comisiei pentru mediu, schimbări climatice și energie (ENVE), respectiv Comisiei pentru cetățenie, guvernanță, afaceri externe și instituționale (CIVEX), în cadrul cărora s-au votat noile conduceri și s-au purtat discuţii referitoare la organizarea lucrărilor viitoare, domeniile de competență și avizele aferente din mandatul anterior”, a transmis Marius Horia Țuțuianu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top