Politic

Deputatul Bogdan Huțucă s-a întâlnit cu conducerea Șantierului Naval Damen, din Mangalia

Deputatul Bogdan Huțucă a participat la invitația președintelui grupului olandez Damen, din Mangalia, la o întâlnire cu conducerea Șantierului Naval, alături de ministrul Economiei, Virgil Popescu, prefectul George Niculescu și primarul Cristian Radu. Parlamentarul a declarat că în opinia sa, performanța unui județ ține în primul rând de încurajarea investițiilor publice și private, precum și de munca și seriozitatea autorităților locale.

„Șantierul Naval Damen este unul dintre pilonii de stabilitate economică și socială din sudul județului Constanța, un obiectiv de investiții foarte important, care trebuie tratat cu maximă seriozitate de către autoritățile române. În acest sens, la invitația domnului Kommer Damen, președintele și proprietarul grupului olandez Damen, m-am aflat astăzi la Mangalia, alături de ministrul Economiei, Virgil Popescu, prefectul George Niculescu și primarul Cristian Radu, pentru a ne întâlni cu conducerea Șantierului Naval. Au fost abordate diferite aspecte legate de această importantă investiție straină și oportunitățile de dezvoltare și sprijinul care poate fi acordat. De asemenea, s-a discutat despre legătura Șantierului Naval Damen cu comunitatea locală și acțiunile de responsabilizare socială a companiei. Cred cu tărie faptul că performanța unui județ ține în primul rând de încurajarea investițiilor publice și private, precum și de munca și seriozitatea autorităților locale. Grupul olandez Damen deține un pachet de 49% din acțiunile Șantierului Naval Damen Mangalia și managementul operațional al acestuia, restul de 51% acțiuni aflându-se în proprietatea statului român”, a declarat Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top