Actualitate

Primăria Năvodari investește în siguranță 3.8 milioane lei, prin PNRR

Primarul din Năvodari, Florin Chelaru, anunță că orașul va avea un sistem modern de supraveghere video finanțat de Uniunea Europeană prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Primăria Năvodari va primi prin PNRR suma de 3,8 milioane lei pentru a implementa un amplu proiect de extindere și modernizare a sistemului de supraveghere video și dotare spații urbane cu infrastructură TIC (sisteme inteligente de management urban)”, a transmis Chelaru.
În total vor fi 226 camere noi IP, 12 camere LPR (cu recunoașterea numere înmatriculare), 140 bănci inteligente prevăzute porturi USB pentru încărcare precum și dispozitive de furnizare servicii de internet prin wi-fi prin care se va asigura accesul gratuit al populatiei la internet.

Străzile, cartierele, parcurile și spațiile publice vor fi monitorizate permanent, sistemul având inclusiv funcții de recunoașterea facială și identificare auto.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top