Politic

Lungoci: Am retrăit emoția reînceperii școlii alături de elevii din comunele Saraiu și Seimeni

Ieri, în comunele Saraiu și Seimeni, emoțiile și bucuria au cuprins inimile celor mai mici elevi, întrucât clopoțelul a sunat pentru prima dată în acest an școlar. Deputatul Lucian Lungoci, alături de elevii din cele două comunități, a resimțit emoția reînceperii școlii și i-a încurajat pe cei mici pentru începutul unui nou an de învățământ.

„Emoții și bucurie, pentru cei mai mici, azi clopoțelul a sunat întâia oară. Am retrăit emoția reînceperii școlii alături de elevii din comunele Saraiu și Seimeni. Clase frumoase, manuale noi, ghiozdane și rechizite, dascăli iubitori sunt ingredientele pentru rezultate bune la învățătură.
Mult succes în noul an școlar”, a transmis Lungoci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top