Politic

Lucian Lungoci: România este un stat național suveran, independent, unitar și indivizibil

Într-o declarație recentă, deputatul Lucian Lungoci a subliniat că România este un stat național suveran, independent, unitar și indivizibil, conform Constituției. El a afirmat că orice inițiativă, inclusiv cele legislative, care solicită autonomia Ținutului Secuiesc, este contrară legii supreme și, prin urmare, nu poate fi considerată o expresie a democrației.

Lungoci a insistat că astfel de proiecte trebuie eliminate urgent din procedurile Parlamentului.

„România este stat național suveran, independent, UNITAR și INDIVIZIBIL, potrivit Constituției și orice inițiativă, fie ea și legislativă, precum cele care cer autonomia Ținutului Secuiesc, este contrară legii supreme și deci nu poate fi considerată o expresie a democrației. De aceea orice astfel de proiect trebuie urgent eliminat din procedurile Parlamentului.

La propunerea președintelui PSD Marcel Ciolacu, joi 28 decembrie, este convocat de urgență plenul Camerei Deputaților, pentru a respinge inițiativele toxice ale unor parlamentari afiliați grupului UDMR privind așa zisa autonomie a Ținutului Secuiesc și separarea cetățenilor români pe criterii etnice”, transmite deputatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top