Politic

Șișcu: Vă doresc să aveți parte de sărbători pline de lumină și pace

Deputatul George Șișcu îndeamnă la unitate și inspirație din viața Sfântului Ștefan în a treia zi de Crăciun, subliniind importanța credinței și binele comun. El transmite urări de sărbători luminoase și un an nou plin de realizări.

„Astăzi, în a treia zi de Crăciun, ne unim în celebrarea Sfântului Ștefan, un simbol al devotamentului și curajului în credință. Sfântul Ștefan, cunoscut ca primul martir al Bisericii Creștine, a fost un pionier în vestirea și mărturisirea credinței în Iisus Hristos. Pe 27 decembrie, peste 500.000 de români își serbează onomastica, un moment de mare bucurie și recunoștință.

În această zi specială, să ne inspirăm din viața și sacrificiul Sfântului Ștefan pentru a ne întări credința și a ne ghida acțiunile spre binele comun. Vă doresc să aveți parte de sărbători pline de lumină și pace, și un an nou presărat cu realizări și momente fericite.

La mulți ani tuturor sărbătoriților”, a transmis Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top