Politic

Huțucă: Le doresc copiilor să transforme fiecare experiență într-o oportunitate de dezvoltare personală

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, le urează succes în noul an școlar tuturor copiilor, părinților și cadrelor didactice din județul Constanța.

Deputatul a subliniat importanța educației în construirea unui viitor mai bun pentru tinerii din județul Constanța. El a evidențiat că fiecare copil are o șansă la succes atunci când este susținut de părinți și îndrumat de către cadre didactice dedicate. De asemenea, politicianul a subliniat faptul că educația este cea mai bună cale pentru a oferi copiilor o rampă de lansare spre o carieră de succes.
„Cu susținere, colaborare și determinare, fiecare copil are o șansă la un viitor mai bun, pentru că educația este cea mai bună trambulină spre o carieră de succes!
Le doresc copiilor ca, în această călătorie școlară, să se bucure de fiecare moment. Sprijiniți de părinți și dascăli, să transforme fiecare experiență într-o oportunitate de dezvoltare personală. Da, România are copii talentați cu abilități excepționale, care merită toată atenția”, a declarat Bogdan Huțucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top