Politic

George Șișcu: Succes în noul an școlar, dragi elevi!

Astăzi deputatul George Șișcu a transmis un mesaj cu ocazia începerii noului an școlar. Deputatul a subliniat că acest moment aduce cu sine emoții puternice pentru toată comunitatea educațională, de la cei mai mici școlari care pășesc pentru prima dată într-o sală de clasă, până la cei mai mari, care intră într-o nouă etapă a vieții lor școlare.

În discursul său, George Șișcu a evidențiat calitățile remarcabile ale generației actuale de elevi, descriindu-i ca fiind pragmatici, deschiși și inteligenți. Cu toate acestea, el a subliniat importanța ghidării acestor tineri cu empatie și încredere, atât din partea dascălilor, cât și a părinților.

„Începutul anului școlar aduce cu sine emoții puternice. Ziua aceasta vine cu amintiri și cu entuziasmul reîntâlnirilor, iar pentru cei mai mici școlari ea marchează momentul în care intră pentru prima dată într-o sală de clasă. Pentru ceilalți e o continuare plină de speranțe, alături de colegii de clasă, pornind încrezători într-o nouă etapă.
Copiii noștri reprezintă o generație remarcabilă: sunt pragmatici, deschiși și inteligenți. Totuși, e important să fie ghidați cu empatie și încredere, atât de dascăli, cât și de părinți. Trebuie să le transmitem nu doar pasiunea pentru cunoaștere, dar și acele principii esențiale pentru o societate sănătoasă: respectul, responsabilitatea și bunul-simț.
Succes în noul an școlar, dragi elevi! Profesorilor, le doresc inspirație și dedicare în misiunea lor. Și, nu în ultimul rând, părinților le recomand să rămână alături de tineri și să recunoască importanța vitală a educației în formarea unui viitor de succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top