Politic

Bola: I-am blocat la Curtea Constituțională!

Forța Dreptei și USR au atacat la CCR măsurile fiscale pe care vrea să le introducă guvernul condus de Marcel Ciolacu. Nu mai puțin de 46 de pagini are sesizarea celor de la Forța Dreptei și USR și vizează încălcarea a cel puțin 13 articole din Constituția României de către guvernul PNL-PSD.

“Până nu se va judeca această sesizare, niciuna dintre măsurile fiscale nu va intra în vigoare. Măsurile fiscale anunțate de Ciolacu vor afecta peste 200.000 de microîntreprinderi, 430.073 de PFA-uri și peste 4,5 milioane de angajati din mediul privat.

După ce PNL a luat o decizie contrară promisiunilor electorale și angajamentelor luate în 2020, aducând PSD la guvernare, astăzi se văd și urmările acestei trădări: PNL și PSD asasineaza, la propriu, mediul de afaceri și profesiile liberale.

Acum așteptăm să vedem ce va decide CCR. Când au judecat chestiunea pensiilor apeciale, judecătorii au dat amânări peste amânări la termenele de judecată și în final, extrem de scrupuloși, au declarat legile neconstituționale.

Această speță este mai simplă și mai evidentă decât cea a pensiilor speciale și este aproape imposibil ca judecătorii Curții să închidă ochii și să declare constituțional acest pachet de măsuri fiscale”, spune vizavi de acest aspect deputatul Forța Dreptei de Constanța Bogdan Bola.

(Sursa foto – Facebook/Bogdan Bola)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top