Actualitate

22 de tineri sportivi tulceni se află la antrenamente în Aveyron (Franța)

În perioada 1-7 octombrie 2023, Consiliul Județean Tulcea și Departamentul Aveyron (Republica Franceză) implementează proiectul „Schimb sportiv internațional între tineri francezi din Aveyron și tineri români din județul Tulcea“. Cele două unități administrativ-teritoriale sunt unite de o longevivă și fructuoasă relație de colaborare din anul 1994.

Proiectul beneficiază de co-finanțare din partea celor doi parteneri și a Ministerului de Externe Francez și a adus împreună 22 de tineri români și 23 de tineri francezi, toți practicanți de fotbal.

Cu sprijinul Asociației Județene de Fotbal Tulcea, grupul țintă tulcean, 11 fete și 11 băieți, cu vârsta cuprinsă între 12 și 14 ani, a fost recrutat de la cluburi de profil din județul nostru.

Miercuri, 4 octombrie, delegația tulceană, condusă de consilierul județean și președinte Asociației Județene de Fotbal Tulcea, Petre Badea, a fost primită de Arnaud Viala, președintele Departamentului Aveyron. Discuțiile, desfășurate în Sala de Consiliu a Departamentului, au reliefat importanța majoră a sportului în dezvoltarea tinerilor, elementele comune de interes ale celor două regiuni surori și dorința de continuare a relației de colaborare prin alte proiecte și acțiuni comune.

Calendarul proiectului, implementat, în aceste zile, la Aveyron, include, pentru delegația tulceană, formată din consilierii județeni Petre Badea și Salah Eddin Ali Kilo, și cei 22 de tineri, coordonați de antrenorii Emil Nanu și Mihai Teoharides,  antrenamente comune, vizitarea unor importante cluburi și centre de pregătire din fotbal, activități de cunoaștere reciprocă, desfășurate în aer liber, vizitarea unor obiective turistice din Departamentul Aveyron.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top