Video

PRIMĂRIA DUCE GUNOI la GROAPA ILEGALĂ, în loc să îi amendeze pe cetățenii care fac asta! VIDEO

În comuna Băneasa, județul Constanța, am descoperit o groapă ilegală de deșeuri, pe vârful unui deal, chiar la marginea satului. Când am ajuns acolo, cineva tocmai dăduse foc gunoaielor și mirosea îngrozitor. Am stat de vorbă cu câțiva localnici din zonă (pe unul l-am găsit chiar pe groapă), care ne-au spus că mașina Primăriei Băneasa duce gunoi în acel loc, în loc să îi amendeze pe cei care fac asta și să ecologizeze zona!

L-am sunat pe primarul Paul Coliș, dar acesta când aude de ziarul Dezvăluiri intră brusc într-o zonă fără semnal (așa s-a întâmplat și atunci când l-am sunat să îi cerem un punct de vedere despre Centrul de Informare Turistică abandonat).

Ca și în celelalte cazuri, am cerut un punct de vedere de la Garda de Mediu, pe care îl vom publica de îndată ce îl vom avea.

Video, foto, text: Mihai Răzvan ROTARU, Doru COPOȚ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top