Politic

Un deputat a propus ca parlamentarii chiulangii să fie arși la buzunar. Au trecut 1000 de zile, iar proiectul se află „între comisii”

În urmă cu 1000 de zile deputatul Forța Dreptei de Constanța Bogdan Bola, alături de alți deputați, depunea un proiect legislativ privind sancționarea cu 10% din indemnizațiile brute a parlamentarilor care nu participă „la cel puțin o activitate parlamentară desfășurată în sediul Camerei Deputațiior sau Senatului”.

Cu toate că, pentru cei mai mulți nici nu ar conta o astfel de penalizare, acest proiect se află de aproape trei ani între comisii.

„Până și C.F.R.-ul nostru are întârzieri mai mici decât ajunsul la vot în Parlament, iar acest „între comisii” pare a fi un adevărat neant al existenței parlamentare, pentru că de acolo, chiar și ca inițiator, nu poți cere punerea pe ordinea de zi la vot.

De ce? Pentru că este „între comisii” și nu ai efectiv cui să adresezi o astfel de cerere. Și măcar de ar fi fost singurul exemplu de acest gen, în ceea ce mă privește. Din păcate, orice proiect care aduce atingere grupurilor de interese apropiate politicului (sau politicienilor, în mod direct) tinde să aibă o moarte lentă, îngropat undeva în niște sertare prăfuite ale Casei Poporului…”, a declarat Bogdan Bola vizavi de acest aspect.

(Sursa foto – Facebook/Bogdan Bola)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top