Opinii

Pregătiri de iarnă în comuna Ostrov

A devenit o tradiție ca în fiecare iarnă, în apropierea Crăciunului, Consiliul Local și Primăria Ostrov să aducă un zâmbet pe chipul copiilor din această comună. Astfel, la ultima ședință de Consiliu Local s-a aprobat o hotărâre prin care s-a pus la dispoziția primăriei un buget pentru cadouri oferite tuturor copiilor.

Așa cum ne-a mărturisit primarul Dragomir Niculae, ”anul acesta vom pregăti aproximativ 750 – 800 de pachete pentru toți copiii din comuna noastră. Ne dorim să le oferim un mic dar, ca semn de apreciere și recunoștință … totodată, ne dorim să venim în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă când românii în mod tradițional oferă cadouri celor dragi. Iar acești copii sunt viitorul comunei noastre”.
În același timp, Primăria Ostrov s-a îngrijit și de problema deszăpezirii drumurilor comunale, astfel a încheiat un contract de prestări servicii de deszăpezire cu o societate comercială care va asigura curățirea anumitor drumuri. La rândul său, administrația publică locală va asigura cu utilajele din dotare deszăpezirea unor drumuri comunale. Este vorba de acele drumuri pe care circulă microbuzele școlare.
Materialele antiderapante au fost achiziționate din timp, astfel că primarul Dragomir Niculae ne asigură că locuitorii comunei Ostrov nu vor întimpina dificultăți în folosirea drumurilor în iarna 2016 – 2017.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top