Actualitate

Volei feminin – Medgidia, în Divizia A1!

Volei feminin - Medgidia, în Divizia A1

Volei feminin – Medgidia, în Divizia A1, anunță reprezentanții clubului sportiv. CS Medgidia a obținut calificarea în Divizia A1 de volei feminin, deși a pierdut ultimul meci al turneului, în fața echipei CS U NTT Data Cluj, cu scorul de 2-3.

„Echipa noastră va participa în elita voleiului românesc, calificându-se de pe poziția a doua și având planuri ambițioase pentru sezonul viitor”, au spus reprezentanții clubului.

CS U NTT Data Cluj va însoți CS Medgidia în Divizia A1, ocupând prima poziție după încheierea turneului de promovare.

CSU Oradea și CSU Galați vor continua în Divizia A2, ocupând locurile 3 și 4 în urma competiției care a trimis două echipe în Divizia A1.

În meciul cu clujencele, Medgidia a început dificil, pierzând primele două seturi. Însă, în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, echipa a reușit să revină spectaculos, câștigând următoarele două seturi și ducând meciul în setul decisiv. Deși Medgidia nu a reușit să câștige setul 5, echipa merge mai departe, demonstrând determinare și spirit de luptă.

„Suntem recunoscători jucătoarelor, staff-ului tehnic și suporterilor pentru susținerea acordată pe parcursul acestui sezon minunat! CS Medgidia este pregătită să își înceapă noua aventură în Divizia A1 de volei feminin!”, spun cei de la CS Medgidia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top