Actualitate

Stadiul proiectelor din comuna Ostrov – capela mortuară și digitalizarea unor servicii publice VIDEO

Stadiul proiectelor din comuna Ostrov - capela mortuară și digitalizarea unor servicii publice

Stadiul proiectelor din comuna Ostrov a fost subiectul unui interviu pe care l-am realizat cu primarul comunei Ostrov, județul Constanța, Niculae Dragomir. Două dintre proiectele prezentate au fost capela mortuară și digitalizarea unor servicii publice ale primăriei.

Capela mortuarădin localitatea Ostrov este un proiect finanțat din bugetul local, realizat în procent de 80 – 90 %. „Sperăm ca în maxim o lună de zile să semnăm deja procesul verbal de terminare a lucrărilor. În felul acesta, ne atingem unul din obiectivele pe care ni le-am propus la începutul mandatului de primar 2020 2024”, a spus primarul Dragomir.

Proiectul de digitalizare a serviciilor publice de la nivelul compartimentelor Financiare și Economico- sociale din cadrul primăriei este finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență și la această oră se află în diferite stadii de implementare.

Cuprinde mai multe componente. Prima componentă se referă la achiziționarea de echipamente electronice necesare compartimentelor primăriei. A doua componentă este aceea de achiziționare a 17 camere de luat vederi, care au fost deja instalate săptămâna trecută, în puncte strategice din comună.

Stadiul proiectelor din comuna Ostrov

„O altă componentă este aceea de achiziționare a softurilor pentru implementarea proiectului și, nu în ultimul rând, de achiziționare și instalare a două stații de încărcare electrice pentru mașinile electrice și microbuzele ce vor fi achiziționate pentru elevii din comună.

Stațiile electrice ce vor fi folosite și de către cetățenii din comună, cei care au mașini. Acesta este un program ce are o importanță deosebită pentru comunitate, este finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență, în valoare de peste un milion și jumătate de euro.

Acum, pentru că ne apropiem de sărbătorile Pascale, aș vrea să urez cetățenilor comunei Ostrov multă sănătate, sărbători Pascale în liniște și pace și să ne vedem sănătoși în continuare, pentru realizarea celorlalte programe, proiecte, pe care ni le-am propus a fi desfășurate pe teritoriul comunei Ostrov. La mulți ani și multă sănătate”, a transmis primarul Niculae Dragomir.

1 Comment

1 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top