Actualitate

Echipa de volei feminin a CS Medgidia a câșigat în trei seturi în deplasare, cu „ACS Volei Cristina Pîrv” Turda

Meciul încheiat cu 3-0 la seturi a avut loc sâmbătă, 30 octombrie, la Cluj-Napoca și a contat pentru etapa a patra din campionat.

Pentru echipa din Medgidia, urmează viitoarele întâlniri din cupele europene și alte partide grele din campionat (cu CSM Lugoj și Dacia Mioveni), unde relațiile dintre jucătoare și constanța în joc vor fi factori importanți în obținerea unor rezultate pozitive, au trnsmis reprezentanții Clubului Sportiv Medgidia.

Așa cum ați văzut, am confirmat calculul hârtiei, am avut un joc consistent în care cred că nu am lăsat prea multe gânduri echipei adverse că ar putea să ne încurce azi. Mă bucur că am avut un joc solid, un joc în care am fost bine organizați și nu am făcut multe greșeli neforțate, pentru că urmează meciuri foarte grele și acest lucru este primordial, dacă vrem să câștigăm în continuare. Creștem de la meci la meci, echipa începe să aibă relații de joc mai bune, încep să se sudeze anumite legături și situații de joc bune. Suntem pozitivi în continuare și rezultatele bune cu siguranță vor apărea”, a declarat după meci antrenorul principal Florin Voinea.

„A fost bine. Așa cum era de aștept, ne întoarcem acasă cu trei puncte. Trebuie să ne pregătim foarte bine pentru meciurile viitoare, vom întâlni echipe bune. Avem mult de muncă, dar sper să surprindem cu victorii”, a transmis jucătoarea Ioana Baciu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top