Opinii

Final de an bogat în proiecte pentru Primăria Mihail Kogălniceanu

Agenda de lucru a Primăriei comunei Mihail Kogălniceanu este deja încărcată cu noi proiecte ce așteaptă să fie puse în practică începând cu anul 2017. În funcție de axele de finanțare pe care diferitele organisme le pun la dispoziția unităților administrativ-teritoriale, primarul Ancuța Belu dorește să înceapă cât mai repede lucrările menite să îmbunătățească viața locuitorilor sau să vină în sprijinul nevoilor acestora.

Un prim proiect, deosebit de important, este cel de asfaltare a 17 km de drumuri comunale în satele Piatra și Palazu Mic. Se intenționează depunerea proiectului la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.
Un alt proiect se referă la construirea unei Grădinițe în Mihail Kogălniceanu, o investiție necesară pe care comunitatea o așteaptă de multă vreme. Și acest proiect ar urma să fie finanțat tot din fonduri europene prin intermediul AFIR.
Nici pregătirile pentru iarnă nu au fost neglijate. Primăria este pregătită cu utilaje proprii pentru deszăpezirea drumurilor comunale, în acest sens societatea comercială care aparține administrației locale a achiziționat toate materialele necesare curățării de zăpadă a arterelor rutiere.
Nu în ultimul rând, pentru că ne apropiem de finalul acestui an, Ancuța Belu ne asigură că atât Primăria, cât și Consiliul Local Mihail Kogălniceanu vor continua tradiția manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Crăciunului și a Anului Nou: „încercăm şi în acest an să continuăm tradiția colindatului şi uratului, prilejuită de sărbătoarea de Crăciun – Nașterea Domnului – şi a Anului Nou, prin organizarea de jocuri de artificii. Considerăm oportun a respecta spiritul acestor tradiții şi obiceiuri, prin întâmpinarea şi în anul 2016 a locuitorilor cu aceste spectacole, care să se desfășoare într-un decor specific“. 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top