Politic

Lucian Lungoci: 1 miliard de euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare a Portului Constanța

Deputatul Lucian Lungoci a făcut o declarație referitoare la modernizarea infrastructurii feroviare aferente Portului Constanța, anunțând că este alocată suma de 1 miliard de euro în acest scop. Având în vedere contextul actual, este considerată vitală creșterea capacității operaționale a acestui port, care este considerat cel mai important din zona Mării Negre.

Modernizarea infrastructurii feroviare este un pas esențial pentru asigurarea unei funcționări eficiente și competitive a Portului Constanța. Lucian Lungoci subliniază importanța maximizării eficienței transportului rutier, feroviar, naval și aerian, astfel încât România să devină un puternic hub pentru transportul european de persoane și de mărfă.

„1 miliard de euro sunt alocați pentru modernizarea infrastructurii feroviare aferente Portului Constanța. Ținând cont de contextul actual, este obigatorie creșterea capacității operaționale a celui mai important port de la Marea Neagră.
Trebuie să maximizăm eficiența transportului rutier, feroviar, naval și aerian pentru ca România să devină un puternic Hub pentru transportul european de persoane și de marfă”, a declarat Lungoci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top