Actualitate

Cum a devenit realitate Podul peste Dunăre? „A venit Teo la mine…” VIDEO

Cum a devenit realitate Podul peste Dunăre? „A venit Teo la mine...”

Cum a devenit realitate Podul peste Dunăre? Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a povestit că, în perioada în care a fost prim ministru, a primit vizita lui Horia Teodorescu la Palatul Victoria. Președintele Consiliului Județean Tulcea i-a propus ca din banii alocați prin ITI Delta Dunării să fie construit (și) Podul peste Dunăre de la Brăila.

Relatarea a avut loc la conferința pentru recepția lucrărilor de extindere și modernizare a noului terminal de pasageri de la Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea.

Cum a devenit realitate Podul peste Dunăre

„Mai vreau să vă spun ceva, că amintea Teo mai devreme de anumite proiecte. Nu știu câți știți, dar undeva în 2017, ocupam așa în perioada aia scurtă, când am ocupat fotoliul de prim ministru, a venit Teo la Palatul Victoria și mi-a zis: <Știi, sunt cam un miliard de euro în ITI Delta Dunării. Eu cred că cel mai important proiect ar fi să facem podul peste Dunăre din zona Brăila, cu finanțare din ITI Delta Dunării>. Și asta am făcut.

Între timp s-a și terminat și ideea plecată de la… eu îi zic Teo. Probabil că majoritatea dintre dumneavoastră îi spuneți la fel. A plecat de la președintele Consiliului Județean Tulcea. Și iată că aproape că în urmă cu un an s-a reușit să se finalizeze și acea investiție importantă”, a povestit Grindeanu.

Ponta a povestit cum l-a convins pe „Teo” să candideze la CJ Tulcea

Stimulat de ministrul Grindeanu, Victor Ponta a relatat și el câteva momente mai puțin cunoscute publicului, printre care discuțiile în urma cărora au fost finanțate mai multe obiective importante din județul Tulcea, stârnind invidia unora.

Actualul consilier al primului ministru Ciolacu a povestit și cum l-a convins pe „Teo” să candideze la președinția Consiliului Județean Tulcea. Momentul este chiar amuzant și îl puteți asculta în clipul de mai sus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top