Politic

Lungoci: Sunt companii multinaționale care nu au obținut profit un leu, ani la rândul. Le vom impozita cu 1 la sută din cifra de afaceri

Deputatul PSD Lucian Lungoci a explicat la Prima News de ce este nevoie de asumarea guvernului pe pachetul de măsuri anunțate de premierul Marcel Ciolacu. Lungoci spune că aceste propuneri de reformă au fost criticate în ultima perioadă de către cei din Opoziție și chiar de unele voci din interiorul Coaliției de guvernare.

”E momentul să clarificăm lucrurile, să optăm pentru această formă de asumare guvernamentală și să vedem cine își dorește cu adevărat reforme în România și cine nu își dorește, iar asta se va vedea la vot”, a spus deputatul social democrat.

Legat de reforma fiscală, Lungoci a exemplificat cu propunerea de a impozita cu 16 la sută profitul companiilor, iar dacă o companie nu face profit, atunci aceasta urmază a fi impozitată cu 1 la sută pe cifra de afaceri.

„În acest fel putem să încasăm de la marile companii cel puțin acest procent din cifra de afaceri. Sunt o serie de companii care prestează servicii sau vând produse, lanțuri de magazine, și care de ani de zile nu au un leu profit. Aceștia fac muncă benevolă pentru noi? Este o listă întreagă de mari companii multinaționale care lucrează în România de cinci, șapte, zece ani, fără profit!”, a completat Lungoci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top