Politic

Deputatul Lungoci: De astăzi, fostul ministru USR Vlad Voiculescu este un penal cu acte în regulă

Deputatul social democrat Lucian Lungoci nu a pierdut ocazia de a taxa ipocrizia reprezentanților USR, care vorbeau de corupția politicienilor din celelalte partide, dar nu își văd proprii „penali”. Lungoci spune că fostul ministru din partea USR, Vlad Voiculescu, este în mod oficial un penal cu acte în regulă, conform definiției „penalilor” dată de acest partid.

E vorba, desigur, de dosarul vaccinurilor din timpul pandemiei, în care s-a început urmărirea penală împotriva mai multor persoane, printre care și Vlad Voiculescu. Mai mult decât atât, Lungoci atrage atenția că acest „penal” este cap de listă pentru alegerile parlamentare, pentru că USR nu a luat nicio măsură internă după începerea urmăririi penale împotriva fostului ministru.

„De astăzi, USR are un penal în capul listei pentru europarlamentare. Altfel spus, USR le cere cetățenilor să voteze un penal. În mod normal, conducerea USR ar fi trebuit să se întrunească pentru a-l suspenda pe Vlad Voiculescu din toate funcțiile politice, așa cum cerea altor partide. Au furat un 1 miliard de euro, iar acum fac scut în jurul penalilor din partid.

Degeaba strigă acum că procurorul nu poate cerceta oportunitatea achiziționării celor 100 milioane doze de vaccinuri când, de fapt, acuzația este că a comandat vaccinurile cu <încălcarea dispozițiilor legale și în lipsa oricăror documente/analize care să ateste necesitatea achiziției>. Altfel spus, Voiculescu a comandat vaccinurile fără nicio fundamentare, în condițiile în care știa că ceea ce era deja cumpărat depășea cu mult necesarul de vaccinare”, a transmis Lucian Lungoci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top