Politic

George Șișcu: Fonduri europene și naționale pentru bunăstarea comunităților Tulcene

Deputatul George Șișcu a participat astăzi la semnarea unor contracte de finanțare menite să sprijine proiecte esențiale pentru județul Tulcea. Alături de el, s-au aflat primarul municipiului Tulcea, edilul comunei Greci, și primarul comunei Somova, dar și Ministrul liberal al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veştea. Deputatul menționează că evenimentul are loc în județul nostru, la Crișan, în cadrul reuniunii Consiliului Director al Asociației Orașelor din România, prezidată de Adrian Ovidiu TEBAN, primarul orașului Cugir. Se discută despre o serie de investiții destinate lucrărilor de strictă necesitate pentru comunități, prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Am luat parte astăzi la semnarea unor contracte de finanțare pentru comunitățile tulcene, alături de colegii mei Ștefan ILIE, Primarul Municipiului Tulcea, Nicolae MOCANU, Primarul comunei Greci, și Gheorghe NĂSTASE, Primarul comunei Somova, în prezența Ministrului liberal al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veştea.
Evenimentul se desfășoară în județul nostru, la Crișan, în cadrul reuniunii Consiliului Director al Asociației Orașelor din România, for condus în calitate de Președinte de colegul nostru liberal Adrian Ovidiu TEBAN, Primarul orașului Cugir.
Vorbim despre o serie de investiții destinate unor lucrări de strictă necesitate pentru localitățile noastre, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Municipiul Tulcea va beneficia prin noul contract semnat de încă 5 milioane de euro pentru asfaltări, continuând astfel în ritm susținut refacerea din temelii a infrastructurii rutiere din orașul reședință de județ, o întreprindere fără precedent la o asemenea scară pe care colegul meu Ștefan ILIE și-a asumat-o cu multă determinare.
Comuna Greci implementează cu 6,6 milioane de euro, fonduri semnate astăzi la Crișan, un proiect pentru distribuția gazelor naturale în această comunitate. Să ducem gazul românesc în toate localitățile noastre este un proiect asumat de echipa liberală la nivel național, iar acum am început să facem pași hotărâți.
La Somova, aproape 2 milioane de euro din fonduri guvernamentale vor fi investite în extinderea rețelei de canalizare.
Îi felicit pe colegii mei primari pentru aceste proiecte, dar și celelalte semnate deja și aflate în diverse faze de implementare. Sunt zeci de milioane de euro pe care le investim din fonduri naționale și europene pentru bunăstarea fiecărui tulcean din toate comunitățile noastre. Le urez mult succes tuturor în derularea acestor contracte și îi asigur de tot sprijinul meu și mai departe”, anunță deputatul George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top