Politic

Bogdan Huțucă: Bugetul pe 2021 este cel mai curajos buget din ultimele decenii

Deputatul Bogdan Huțucă vorbește despre bugetul de anul acesta despre care susține că are cel mai mare procent din PIB alocat dezvoltării din ultimul deceniu.

Bugetul pe anul trecut a avut alocate cele mai mari procente din PIB pentru investiții, din ultimii 10 ani. Bugetul de anul acesta a alocat cu aproximativ 6 miliarde de lei mai mult pentru investiții decât anul trecut, ceea ce demonstrează determinarea acestei administrații de a moderniza țara într-un timp cât mai scurt și de a reduce decalajele dintre noi și statele dezvoltate din vestul Europei.
Și nu, orice ar zice propaganda PSD, niciun salariu și nicio pensie pe baza contributivității nu scade în România! Ei vorbesc de austeritate, dar pentru ei e austeritate și dacă nu creștem pensiile speciale.
Scopul nostru este ca veniturile tuturor categoriilor de români să crească, atât ale celor care lucrează în mediul privat cât și a celor care lucrează în sistemul de stat.
În campania electorală am promis un buget axat pe investiții și pe modernizare și astăzi ne ținem de cuvânt: avem cel mai mare procent din PIB alocat dezvoltării în ultimul deceniu.
Banii aceștia vor însemna spitale moderne, școli moderne și infrastructură europeană, a transmis Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top