Politic

Huțucă: Fiecare localitate din județul Constanța are ceva unic și prețios

Deputatul Bogdan Huțucă consideră că fiecare localitate din județul Constanța are ceva unic și prețios, care merită valorificat. Președintele Partidului Național Liberal din Constanța subliniază importanța liderilor locali autentici și a implicării lor în dezvoltarea comunităților. Huțucă apreciază persoanele care se implică activ în susținerea comunităților și depun eforturi considerabile pentru a accesa fonduri de dezvoltare.

„Fiecare localitate din județul Constanța are ceva unic și prețios, care merită valorificat. Pentru acest lucru, este nevoie de lideri locali autentici care înțeleg că schimbarea și dezvoltarea pornesc de jos în sus, prin muncă și implicare.
Vreau să îi felicit din toată inima pe Cătălin Chivu și echipa PNL Cobadin, pentru efortul de a demara proiecte de dezvoltare a localității! A dovedit că este un tip popular, care are capacitatea, cunoștințele și încrederea locuitorilor, pentru a fi primarul localității.
Apreciez enorm oamenii care se implică activ în susținerea comunităților și depun eforturi considerabile pentru a accesa fonduri de dezvoltare. La Comana, asistăm la predarea ștafetei, proiecte de revitalizare a comunei începute de Ion Adam, vor fi continuate de Erdal Osman. Este un om cumsecade și muncitor care se va ridica la așteptările locuitorilor.
La Cobadin și Comana, PNL are, de departe, cea mai bună și credibilă ofertă electorală care, sprijinită de experiența primarilor noștri și a viitorului președinte al Consiliului Județean Constanța, Florin Mitroi, va continua revitalizarea și dezvoltarea localităților. Acest județ, prin puterea unui președinte de județ implicat și dedicat, are puterea să fie un exemplu de dezvoltare, unde oamenii vor avea servicii publice de calitate”, a declarat Bogdan Huțucă.

Vezi și: Huțucă: Proiectele sunt cel mai bun agent electoral (dezvaluiri.ro)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top