Actualitate

Investiție de 18 Milioane de Euro în Zootehnie: Primarul din Negru Vodă anunță construirea unei ferme de reproducție suine

Petre Urziceanu, primarul orașului Negru Vodă, a dezvăluit că în curând va avea loc în localitate o investiție privată în valoare de 18 milioane de euro! Această inițiativă va conduce la înființarea unei ferme de reproducție suine și creștere a tineretului porcin.

Cu o impresionantă capacitate de 3000 de scroafe, această fermă va juca un rol esențial în avansarea economiei locale. Se estimează că anual vor fi produse aproximativ 150.000 de purcei, consolidând astfel poziția orașului în industria porcină.

Datele disponibile indică faptul că aceasta reprezintă cea mai mare investiție în zootehnie din județul Constanța, confirmând direcția pozitivă în dezvoltarea comunității din Negru Vodă.

Impactul economic și social al acestui proiect este semnificativ pentru comunitatea orașului Negru Vodă. În plus față de creșterea producției și consolidarea economiei locale, acest proiect va genera între 30 și 35 de locuri de muncă permanente. Astfel, nu numai că va fi îmbunătățită calitatea vieții din punct de vedere economic, dar vor fi oferite și oportunități de angajare și stabilitate pentru locuitorii orașului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top