Actualitate

Investiție majoră pentru creșterea eficienței energetice a Căminului Cultural și a Cinematografului din orașul  Negru Vodă

În orașul Negru Vodă, județul Constanța, a început un proiect important de modernizare a Căminului Cultural și a Cinematografului, pentru a le face mai eficiente din punct de vedere energetic. Acest proiect face parte din Programul Național de Redresare și Reziliență și are scopul de a reduce consumul de energie și emisiile de CO2, contribuind la un mediu mai curat și mai sănătos.

Pe 15 mai 2024, primarul orașului Negru Vodă, Petre Urziceanu, a semnat contractul pentru acest proiect cu două firme: S.C. MBM Tariverde Invest S.R.L. și S.C. CSP Proiect Line S.R.L. Aceste firme vor fi responsabile pentru proiectarea și realizarea lucrărilor de modernizare.

Proiectul are multe beneficii pentru locuitorii orașului Negru Vodă:

  • Reducerea consumului de energie: Clădirile vor fi mai eficiente și vor consuma mai puțină energie.
  • Confort sporit: Spațiile modernizate vor fi mai confortabile pentru cei care le folosesc.
  • Protecția mediului: Prin reducerea emisiilor de CO2, proiectul ajută la protejarea mediului.
  • Servicii publice mai bune: Locuitorii vor avea acces la spații modernizate și eficiente energetic.

Procedura de atribuire a contractului a fost realizată printr-o licitație publică, iar oferta celor două firme a fost declarată câștigătoare. Lucrările vor începe curând, iar comunitatea din Negru Vodă va putea beneficia de aceste îmbunătățiri în scurt timp.

Proiectul de creștere a eficienței energetice pentru Căminul Cultural și Cinematograful din Negru Vodă este un pas important pentru dezvoltarea durabilă a orașului. Acesta demonstrează angajamentul autorităților locale față de îmbunătățirea calității vieții cetățenilor și protejarea mediului înconjurător.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top