Actualitate

Investiții majore în comuna Mircea Vodă: modernizări, spații verzi și evenimente comunitare

Primăria Mircea Vodă, condusă de primarul George Ionașcu, a realizat o serie de investiții semnificative în ultima perioadă, îmbunătățind considerabil infrastructura și calitatea vieții din comună.

Printre cele mai importante proiecte se numără modernizarea străzilor, reabilitarea trotuarelor și amenajarea unor noi spații verzi. Aceste intervenții au vizat atât îmbunătățirea circulației rutiere și pietonale, cât și crearea unor zone de relaxare pentru locuitori. Asfaltarea drumurilor și construirea de parcări noi au contribuit la fluidizarea traficului și la reducerea aglomerației în zonele centrale.

De asemenea, Primăria a organizat numeroase evenimente pentru comunitate. Printre acestea se numără Ziua Comunei, un eveniment promovat intens pe Facebook, care a adus împreună locuitorii pentru a celebra tradițiile locale și a încuraja spiritul comunitar. Alte evenimente de amploare au inclus diverse festivaluri și târguri, menite să dinamizeze viața socială și culturală a comunei.

Valoarea totală a acestor investiții se ridică la 2,5 milioane de euro. Această sumă reflectă eforturile administrației locale de a utiliza eficient resursele disponibile pentru a aduce îmbunătățiri concrete și vizibile în viața de zi cu zi a cetățenilor din Mircea Vodă. Astfel, comuna devine un loc mai atractiv și mai confortabil pentru toți locuitorii săi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top