Actualitate

Proiecte ambițioase de modernizare în comuna Comana

Primarul Ion Adam din comuna Comana, județul Constanța, a anunțat un plan ambițios de modernizare a infrastructurii locale. Printre proiectele majore se numără asfaltarea completă a drumurilor din întreaga comună și între localitățile învecinate. În prima etapă, vor fi asfaltate drumurile DC 10 și DC 13, totalizând 5,2 km de drumuri. Acestea vor include și terasamente, piste de biciclete, pavele și alte îmbunătățiri conform cerințelor proiectului. De asemenea, se vor pietrui trei km de drum de pământ care nu au fost niciodată pietruiți până acum.

În paralel, se desfășoară lucrări semnificative la școala din Tătaru. Amplasamentul școlii vechi a fost predat pentru construcția unei noi instituții educaționale, care va respecta standarde înalte. Proiectul, finanțat prin PNNR cu aproximativ 39 de miliarde de lei, va include subzidire, pompe de căldură, izolație de calitate și alte facilități moderne, păstrând doar zidurile vechii construcții.

Totodată, se lucrează și la dotarea școlii din Comana. Aici, au fost aduse table interactive și calculatoare noi, iar pe perioada vacanței de vară, mobilierul vechi, din 2014, va fi înlocuit cu unul modern, transformând școala într-una smart, cu toate dotările necesare pentru un mediu educațional de calitate.

Primarul a menționat și investițiile realizate la biserica din comună, unde o anexă a fost transformată în apartament cu trei camere, oferind un spațiu frumos și util pentru comunitate. Costul acestei anexe a fost de 250.000 de lei.

Aceste inițiative demonstrează angajamentul autorităților locale de a îmbunătăți semnificativ calitatea vieții în comuna Comana, asigurând infrastructura necesară pentru dezvoltarea durabilă a comunității.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top