Actualitate

Modernizarea infrastructurii locale din Cernavodă: Îmbunătățiri semnificative pentru cetățeni

Administrația Publică Locală din orașul Cernavodă desfășoară în prezent ample lucrări de execuție pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii, având ca obiectiv principal creșterea calității vieții cetățenilor. Investițiile vizează diverse domenii, de la drumuri și parcări, la locuri de joacă și spații verzi, toate menite să asigure un mediu urban de calitate și atractiv pentru toți locuitorii.

Printre proiectele aflate în execuție se numără:

  • Amenajare parcare autoturisme în zona Trust, str. Aleea Libertății: O nouă parcare va fi disponibilă pentru locuitorii din zona Trust, facilitând accesul și reducând aglomerația din trafic.
  • Amenajare teren minibaschet, parcare auto și refacere alei carosabile în incinta Clubului Sportiv Axiopolis Cernavoda: Clubul Sportiv Axiopolis va beneficia de modernizări importante, inclusiv un teren de minibaschet și noi spații de parcare.
  • Rețea de canalizare menajeră și racorduri la consumatori pe str. Nicolae Bălcescu: Extinderea rețelei de canalizare pe str. Nicolae Bălcescu va permite racordarea unui număr mai mare de consumatori, îmbunătățind astfel infrastructura sanitară.
  • Modernizare drum public Dealul Vifor: Modernizarea drumului public de pe Dealul Vifor va facilita accesul și va îmbunătăți condițiile de trafic pentru locuitori.
  • Modernizare locuri de joacă pe străzile: I.D. Chirescu, Prelungirea Seimeni și Tabăra ACH: Copiii din aceste zone vor beneficia de locuri de joacă modernizate, asigurând un mediu sigur și plăcut pentru activități recreative.
  • Parcare supraetajată pe str. Medgidiei, în zona blocurilor H2-H7: O nouă parcare supraetajată va rezolva problema deficitului de locuri de parcare din zona blocurilor H2-H7, oferind soluții moderne și eficiente.

În plus, Administrația Publică Locală a achiziționat și a dat în folosință către Utilități Publice Gospodăria Comunală noi utilaje de intervenție pe domeniul public. Aceste aspiratoare pentru frunze, dotate cu tocător, eficientizează procesul de igienizare a spațiilor verzi. Ele procesează frunzele și ramurile direct în sacul de colectare, îmbunătățind considerabil gestionarea deșeurilor vegetale.

Aceste investiții și dotări reflectă angajamentul Administrației Publice Locale de a oferi cetățenilor un mediu urban modern și bine întreținut, contribuind la creșterea calității vieții și la dezvoltarea durabilă a comunității.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top