Politic

Huțucă: Proiectele sunt cel mai bun agent electoral

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a afirmat că proiectele sunt cel mai bun agent electoral, la evenimentul de lansare al candidaților de săptămâna trecută. Huțucă a vorbit despre echipa liberală, o echipă unită, care a produs schimbarea în bine a județului Constanța. Huțucă s-a referit la cele peste 400 de proiecte de infrastructură, dezvoltate de primarii liberali în județ, în ultimii trei ani și jumătate.

„Conștienți de puterea faptelor, conștienți de puterea schimbării pe care Partidul Național Liberal a adus o în județul Constanța, fiecare dintre noi a contribuit la această schimbare bună, autentică, profundă, care a început sub administrațiile liberale din Constanța. Acesta este nucleul nostru de putere, construit în jurul unității, al bunului simț, al dezvoltării prin proiecte.

Huțucă: Proiectele sunt cel mai bun agent electoral. Primarii noștri au acumulat mai bine de 400 de proiecte

Văd primarii noștri, determinați, pricepuți, populari. Ei sunt baza de încredere a Partidului Național Liberal, construită în timp, prin fapte, prin multă, multă muncă.
Mă uit în sală și văd tineretul național liberal. Le mulțumesc că ne sunt alături pentru că pe umerii lor stă povara de a duce mai departe tot ceea ce am început noi.
În ultimii trei ani și jumătate, primarii noștri au acumulat mai bine de 400 de proiecte finanțate din fonduri europene sau naționale. Vorbim de aproape 6 miliarde de lei, investiții aflate în diverse stadii de implementare.

Este fără precedent și asta trebuie să spunem zi de zi, oriunde ne ducem, pentru că fiecare constănțean trebuie să știe. Mai bine de o treime din aceste 400 de proiecte se află în municipiul Constanța. Mă uit la Vergil Chițac și realizez că au trecut 3 ani jumătate de când a preluat mandatul de primar. În tot acest timp a schimbat fundamental fața municipiului Constanța, atrăgând fonduri europene de peste un miliard de euro.
Vorbim de termie, bulevarde, școli, paturi în spitale, un CET nou, transport public electric, reabilitarea cazinoului, stadionul Gheorghe Hagi.

Toate aceste proiecte se văd. Toate aceste proiecte sunt cel mai bun agent electoral. Fapte, asta înseamnă Constanța pentru noi. Asta înseamnă Constanța, cu administrația liberală. Forța Partidului Național Liberal a stat întotdeauna în primarii noștri”.

Citește și: „Vine Valul!”: PNL Constanța și-a lansat candidații (dezvaluiri.ro)

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Huțucă: Fiecare localitate din județul Constanța are ceva unic

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top