Actualitate

Instituția Prefectului – Județul Tulcea organizează o întâlnire între mediul privat din turism/alimentație publică   și autoritățile statului

Instituția Prefectului – Județul Tulcea organizează o întâlnire între mediul privat din turism/alimentație publică   și autoritățile statului, în data de 17 aprilie 2024, ora 10.00, la sala “Mihail Kogălniceanu” a consiliului Județean Tulcea.

În acest sens a fost emis următorul comunicat:

“ Către,  Agenții economici din turism și alimentație publică din județul Tulcea

Având în vedere debutul sezonului turistic, vă invităm miercuri, 17 aprilie 2024, ora 10.00, la sala „Mihail Kogălniceanu” a Consiliului Județean Tulcea, să discutăm despre modul în care mediul privat împreună cu autoritățile statului pot conlucra pentru dezvoltarea turismului în județul Tulcea.

La întâlnire veți avea posibilitatea de a intra în dialog cu  reprezentanți ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Direcției Regionale Antifraudă Fiscală Constanța, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Tulcea, Direcției Sanitare și pentru Siguranța Alimentelor Tulcea, Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea, Direcției de Sănătate Publică Tulcea, Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, Inspectoratului Școlar Județean Tulcea și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al Județului Tulcea.

Pe parcursul discuțiilor vor fi abordate aspecte referitoare la: prevenirea încălcării de către operatorii HoReCa sau a angajaților din acest domeniu a prevederilor legale ce reglementează sfera de activitate, stabilirea modului de aplicare a sancțiunilor contravenționale, oportunități de finanțare si dezvoltare prin accesarea fondurilor europene, implementarea sistemului național RO e-Factura, prezentarea ofertei de școlarizare in domeniul HoReCa, etc.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top