Actualitate

Instituția Prefectului Județului Tulcea, la bilanț

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat, astăzi, la ședința de evaluare anuală a activităților și rezultatelor obținute de Instituția Prefectului – Județului Tulcea în anul 2022.

În deschiderea ședinței, prefectul Alexandru Dan Munteanu, a vorbit despre provocările anului 2022, dar și despre cele mai importante realizări ale anului care s-a încheiat. Astfel, șeful instituției care reprezintă Guvernul în teritoriu a catalogat anul trecut drept unul dificil, cea mai problematică situație  de urgență fiind cea privind criza refugiaților din Ucraina.

La rândul său, administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a ținut să felicite publice întreaga echipă a Instituției Prefectului – Județul Tulcea pentru modul profesionist în care a reușit să își îndeplinească atribuțiile în cursul anului 2022.

„Dacă în alți ani Instituția Prefectului se axa în special pe cele mai semnificative atribuții prevăzute de lege, fond funciar, verificarea legalității actelor administrative etc, în ultimii ani județul nostru s-a confruntat cu o serie de provocări, de la inundații, pestă porcină, pandemia de Covid, iar în ultimul an conflagrația de la graniță. Cu toții știm care a fost nivelul de implicare a tuturor factorilor de decizie în soluționarea tuturor situațiilor de urgență apărute, astfel că dorim să vă mulțumim pentru modul profesionist în care v-ați asumat toate responsabilitățile. Dincolo de toate cifrele prezentate aici, consider că emblematică pentru 2022 a fost criza refugiaților, iar în acest sens o să vă rog să îmi permiteți să vă felicit public și să primiți aplauzele noastre, ale tuturor celor prezenți în sala de ședințe, pentru modul în care ați gestionat această situație de urgență apărută în luna februarie a anului trecut“, a transmis Dumitru Mergeani.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top