Politic

Deputatul Bogdan Huțucă aduce vești bune: Stadionul Gheorghe Hagi va fi demolat pentru a face loc unei arene sportive moderne în Constanța

Deputatul Bogdan Huțucă a adus o veste pozitivă pentru comunitatea constănțeană, anunțând că Agenția pentru Protecția Mediului a răspuns pozitiv la cererea Primăriei de a efectua lucrările de demolare a stadionului Gheorghe Hagi. Această aprobare reprezintă un pas crucial în realizarea proiectului de construire a unei arene sportive moderne, adaptată la nevoile competiționale de mare anvergură, conform proiectului de investiții.

Deputatul Bogdan Huțucă subliniază faptul că orașul Constanța merită de mult timp un stadion de înaltă calitate, care să ofere condiții optime atât sportivilor, cât și fanilor. În locul vechiului stadion Gheorghe Hagi, se așteaptă construirea unei arene moderne, care să devină o emblemă a orașului și să aducă prestigiu sportului local.

Totodată, deputatul Huțucă remarcă că nu doar stadionul, ci și alte proiecte majore de investiții sunt necesare în Constanța. Un nou centru termic (CET), o infrastructură de termoficare refăcută, spitale și multe alte inițiative sunt esențiale pentru dezvoltarea și bunăstarea comunității. Din păcate, se constată că orașul este în urmă cu toate aceste proiecte de anvergură, iar administrația coordonată de Vergil Chițac are de recuperat un decalaj de cel puțin 30 de ani.

Decizia favorabilă a Agenției pentru Protecția Mediului privind demolarea stadionului Gheorghe Hagi reprezintă un pas semnificativ în direcția construirii unei arene moderne și reprezentative pentru comunitatea constănțeană. Prin aceste investiții importante, se creează premisele pentru un viitor mai prosper și o dezvoltare sustenabilă a orașului, în beneficiul tuturor locuitorilor și a amatorilor de sport din Constanța.

„Agenția pentru Protecția Mediului a răspuns pozitiv la cererea Primăriei de a efectua lucrările de demolare a stadionului Gheorghe Hagi. În locul vechiului stadion, ne așteptam, așa cum reiese din proiectul de investiții, să avem o arenă sportivă modernă adaptată la nevoile competiționale de mare anvergură.
Constanța merită, de mult timp, să aibă un astfel de stadion, cum ar fi meritat și un CET nou și o infrastructură de termoficare refăcută, spitale şi multe altele. Practic, suntem în urmă cu toate marile proiecte de investiții, în timp ce administrația coordonată de Vergil Chițac are de recuperat un decalaj de cel puțin 30 de ani.
Peste noapte va fi imposibil să le facem pe toate, însă cu sprijinul și răbdarea constănțenilor vom reuși, pentru ca astfel, oraşul nostru să devină o metropolă economică, culturală și sportivă la Marea Neagră”, declară președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top