Politic

Deputatul George Șișcu susține echipa Hamangia Baia în drumul lor spre promovarea în Liga a III-a

Deputatul George Șișcu și colegul său, Ștefan Ilie, Primarul Municipiului Tulcea, au luat parte ieri seară la Festivitatea de premiere a Campioanei Ligii a IV-a Tulcea, echipa Hamangia Baia. Hamangia Baia a încheiat partida cu scorul de 1-1 împotriva echipei Pescărușul Sarichioi.

Datorită punctelor acumulate în clasament și tragerii la sorți organizate de Federația Română de Fotbal (FRF), echipa Hamangia Baia se va confrunta acum cu câștigătoarea Ligii a IV-a Buzău într-un meci de baraj pentru a obține promovarea în Liga a III-a. Prima partidă va avea loc la Tulcea, pe data de 17 iunie, iar returul se va disputa la Buzău pe 24 iunie.

Deputatul George Șișcu a dorit să transmită un mesaj de încurajare și urări de succes fotbaliștilor echipei Hamangia Baia, care vor reprezenta mai departe municipiul Tulcea în această competiție fotbalistică internă.

„Am luat parte ieri seară, alături de colegul meu Ștefan Ilie, Primarul Municipiului Tulcea, la Festivitatea de premiere a Campioanei Ligii a IV-a Tulcea, Hamangia Baia.

Formația a jucat ieri, pe Stadionul Delta, partida cu Pescărușul Sarichioi 1-1 (0-1). În baza punctelor obținute în clasament și a tragerii la sorți organizate de FRF, echipa din Baia va întâlni câștigătoarea Ligii a IV-a Buzău într-un meci de baraj pentru accederea în Liga a III-a. Primul meci se va disputa la Tulcea, în 17 iunie, iar returul la Buzău, pe 24 iunie.

Le urez mult succes fotbaliștilor care ne vor reprezenta mai departe în competiția fotbalistică internă”, transmite George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top