Actualitate

Atleții CS Medgidia strălucesc la Maratonul Argonauților, ediția a VI-a!

Atleții CS Medgidia strălucesc la Maratonul Argonauților, ediția a VI-a!

Atleții CS Medgidia strălucesc la Maratonul Argonauților, care a avut loc week-endul trecut. Clubul Sportiv Medgidia a adus o nouă dovadă a excelenței sportive în cadrul acestui eveniment sportiv, care a ajuns la a șasea ediție. „Maratonului Argonauților”s-a desfășurat pe un traseu dificil, în pitorescul peisaj al Cheilor Dobrogei, unde atleții din Medgidia au impresionat prin rezultatele lor remarcabile.

Ene Andrei s-a remarcat cu locul 2 în categoria 30-39 de ani, la proba de maraton, parcurgând nu mai puțin de 42,5 km de teren accidentat. De asemenea, Cristea Ionuț a cucerit podiumul, obținând locul 3 în clasamentul general masculin, la proba de semimaraton, în care a parcurs 23 km, cu o performanță de excepție.

Atleții CS Medgidia strălucesc la „Maratonul Argonauților”

La categoria 30-39 de ani, Danis Razvan a încheiat competiția pe locul 6, demonstrând perseverență și determinare. Atleții din Medgidia au obţinut rezultate bune și la categoria 40-49 de ani, cu Mariana Ciuraru și Dinu Gheorghiță clasându-se pe locul 6, iar Ioniță Maricel și Gurău Cristian ocupând locurile 9, respectiv 18.

Categoria de vârstă 50+ nu a fost mai puțin competitivă, cu Gheorghiță Florin obținând locul 12 și Miron Nicolae clasându-se pe locul 7 în categoria 40-49 de ani, demonstrând că pasiunea pentru sport nu are limite de vârstă.

În semn de apreciere și recunoaștere a efortului depus de toți participanții, nu putem să nu aducem în discuție gestul nobil al atletei Dinu Adriana, care, deși accidentată, și-a dedicat timpul și energia pentru a fi voluntar la eveniment, fiind alături de fiica sa, Adelina. Gesturi precum acesta demonstrează că spiritul sportiv nu se măsoară doar în performanțe, ci și în implicare și solidaritate, au transmis reprezentanții CS Medgidia.

Clubul Sportiv Medgidia felicită toți participanții pentru rezultatele lor remarcabile și îi încurajează să continue să se dedice pasiunii lor pentru sport, inspirând și motivând generațiile viitoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top