Actualitate

„Vine Valul!”: PNL Constanța și-a lansat candidații

„Vine Valul!”: PNL Constanța și-a lansat candidații

„Vine Valul!”: PNL Constanța și-a lansat candidații pentru alegerile locale, într-o atmosferă plină de încredere. Atmosfera optimistă poate fi descrisă cel mai bine de sloganul „Vine Valul!” (trimitere la candidatura la Consiliul Județean a lui Florin Mitroi, primar al comunei VALUL lui Traian). Slogan care a umplut ieri, ca un val, rețelele de socializare.

Oficial, evenimentul de lansare a candidaților a purtat numele de Constanța Proiectelor Tale și i-a avut ca invitați pe președintele PNL Nicolae Ciucă şi pe ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

De la Constanța, în centrul atenției au fost președintele Bogdan Huțucă, primarul Vergil Chițac și candidatul la Consiliul Județean, Florin Mitroi.

Peste 400 de proiecte de infrastructură, în ultimii trei ani și jumătate

Președintele Bogdan Huțucă a vorbit despre echipa liberală, o echipă unită, care a produs schimbarea în bine a județului Constanța. Huțucă s-a referit la peste 400 de proiecte de infrastructură, dezvoltate de primarii liberali în județ, în ultimii trei ani și jumătate.

„Conștienți de puterea faptelor, conștienți de puterea schimbării pe care Partidul Național Liberal a adus o în județul Constanța, fiecare dintre noi a contribuit la această schimbare bună, autentică, profundă, care a început sub administrațiile liberale din Constanța. Acesta este nucleul nostru de putere, construit în jurul unității, al bunului simț, al dezvoltării prin proiecte.

Văd primarii noștri, determinați, pricepuți, populari. Ei sunt baza de încredere a Partidului Național Liberal, construită în timp, prin fapte, prin multă, multă muncă.
Mă uit în sală și văd tineretul național liberal. Le mulțumesc că ne sunt alături pentru că pe umerii lor stă  povara de a duce mai departe tot ceea ce am început noi.

Mă uit la candidații noștri și nu am cum să nu realizez că avem, de departe, cea mai bună ofertă electorală, cea mai credibilă ofertă electorală din fiecare localitate din acest județ.
Nimic nu mă bucură mai mult decât să văd această echipă puternică, motivată să apere și să ducă mai departe schimbarea adusă de partidul Național Liberal în județul Constanța. Puterea exemplului liberal este peste tot în acest județ”.

Huțucă: Toate aceste proiecte sunt cel mai bun agent electoral

„În ultimii trei ani și jumătate, primarii noștri au acumulat mai bine de 400 de proiecte finanțate din fonduri europene sau naționale. Vorbim de aproape 6 miliarde de lei, investiții aflate în diverse stadii de implementare.

Este fără precedent și asta trebuie să spunem zi de zi, oriunde ne ducem, pentru că fiecare constănțean trebuie să știe. Mai bine de o treime din aceste 400 de proiecte se află în municipiul Constanța. Mă uit la Vergil Chițac și realizez că au trecut 3 ani jumătate de când a preluat mandatul de primar. În tot acest timp a schimbat fundamental fața municipiului Constanța, atrăgând fonduri europene de peste un miliard de euro.
Vorbim de termie, bulevarde, școli, paturi în spitale, un CET nou, transport public electric, reabilitarea cazinoului, stadionul Gheorghe Hagi.

Toate aceste proiecte se văd. Toate aceste proiecte sunt cel mai bun agent electoral. Fapte, asta înseamnă Constanța pentru noi. Asta înseamnă Constanța, cu administrația liberală. Forța Partidului Național Liberal a stat întotdeauna în primarii noștri”.

Vine Valul!”: PNL Constanța și-a lansat candidații

„Am avut norocul să putem convinge un astfel de lider că a venit momentul să treacă la nivelul următor. Acest lider este Florin Mitroi. Florin a acceptat o misiune frumoasă. Florin trebuie să aducă schimbarea pe care Consiliul Județean Constanța o așteaptă de peste 20 de ani.
O schimbare în abordare, o schimbare în mentalitate, o schimbare din mentalități în performanță. Eu nu știu sub ce formă va veni această schimbare. Sub formă de val sau sub formă de tsunamy. Dar ea va fi rapidă, vizibilă și în interesul tuturor constănțenilor.

Dragi colegi, alegerile din 9 iunie, nu se câștigă de la sine. Da, avem cea mai bună echipă. Da, avem prima șansă. Da, avem o bază solidă de susținere la toate nivelurile. Asta ne motivează, asta ne dă putere.

Ne-am îndeplinit toate promisiunile electorale, am schimbat vizibil în bine fața acestui județ. Aceasta este esența mesajului cu care noi trebuie să ieșim în întâmpinarea cetățenilor și să-i aducem alături de noi.
Pentru că numai așa ne vom asigura că toată această schimbare va fi ireversibilă. Dragi colegi, dragi prieteni, apreciez foarte mult ceea ce ați făcut, ceea ce faceți și ceea ce veți face pentru Constanța. Și vreau să vă mulțumesc și să vă urez tuturor putere de muncă, hotărâre și mult curaj în campania electorală”.

Vergil Chițac: A fost nevoie de o terapie de șoc

Primarul vergil Chițac a început prin a face o radiografie a Constanței anului 2020, un oraș în pragul colapsului, cu multe probleme structurale. Chițac spune că după preluarea mandatului a realizat că „bola” este mult mai extinsă și cuprindea tot ceea ce puteam vedea în jur dar și lucurile nevăzute. De aceea, a spus primarul, a fost nevoie de investiții majore, „o terapie de șoc” care uneori a fost lipsită de confort pentru cetățeni.
„Vă mulțumesc pentru că vă preocupă prezentul și viitorul. Constanța este un oraș care a trăit nepermis de mult în trecut. Vă mulțumesc pentru că împreună am obținut ceea ce la un moment dat credeam că am pierdut definitiv, încrederea că totuși se poate. Încrederea în noi, încrederea în Constanța. În urmă cu 4 ani ne-am asumat o misiune care părea un orizont prea îndepărtat.
Să vindecăm și să dezvoltăm un oraș aproape încremenit în timp. Aici era fieful carnavalurilor mediatice și al sărăciei, al opulenței administrative și al angoasei sociale, al imobilelor de lux și al mizeriei de pe străzi.
Când mi-am asumat prima oară candidatura pentru Constanța puternică, nu am crezut și nu am știut că boala de care suferă orașul nostru este atât de extinsă. Această boală cuprindea la acel moment tot ceea ce puteam vedea în jurul nostru, de la străzii, spitale, școli, parcuri, cartiere și Cazinoul.
La tot ce nu puteam observa cu ochiul liber ca, de pildă, rețelele de termoficare de apă și de canalizare, care știți foarte bine, stăteau să cedeze, lipsa planificării pe termen lung, lipsa investițiilor și lipsa proiectelor majore.

În 2020, noi, constănțenii, am considerat că este destul. Și ne-am asumat un drum nou. Drumul liberal al dezvoltării și al marilor proiecte urbane, drumul liberal al investițiilor în marea infrastructură. Drumul liberal al respectului pentru oameni și pentru comunitate, drumul liberal al noilor orizonturi și al încrederii că se poate.

Problemele care se adunaseră erau mari, erau multe, erau sistemice și structurale, astfel încât intervențiile nu puteau fi decât dure. O adevărată terapie șoc. Iar această terapie este cu adevărat șocantă pentru mulți și, recunosc, foarte nesuferită pentru confortul imediat al constănțenilor, a început să dea roade”.

Vergil Chițac: Am cheltuit 150 milioane euro, bani europeni, față de numai 5 milioane, în mandatul anterior

„Sigur că un raport al primarului nu poate fi cuprins în câteva minute pe care eu acum le am la dispoziție, dar în același timp nu-mi doresc ca în an electoral, cei care fac opoziție și care vor cu tot dinadinsul să distrugă ceea ce facem noi în Constanța, să acapareze spațiul public cu minciuni și cu dezinformări. Adevărul este unul singur și se vede cu ochiul liber. Constanța este mai bine decât am găsit-o.

Când mă uit în spate văd multe lucruri bune, ca de pildă: am înlocuit aproape 2/3 din rețeaua de termoficare a orașului, veche de peste jumătate de secol. Rezultatele sunt spectaculoase. Pierderile de agent termic sunt mult mai mici, numărul de intervenții, de asemenea. Ceea ce ne-a permis să scădem prețul gigacaloriei furnizată populației, de la 450 lei la 350 lei.

În curând, pornim lucrările pentru construirea noului CET, cu o tehnologie de ultimă generație, un proiect completat cu schimbarea conductelor de termie. Tot cu bani europeni îl facem și pe acesta.

Construim două spitale noi: Spitalul Modular este deja funcțional, iar Spitalul de Cardiologie și Oncologie. Pentru el, lucrările stau să înceapă, în plus consolidăm și modernizăm Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, care este Spital Municipal și care știm că funcționează într-o clădire din 1938. Am cheltuit în trei ani de mandat 120 de milioane de euro, bani europeni, față de numai 5 milioane de euro în mandatul anterior”.

2024, cel mai mare buget de investiții din istoria Constanței, 200 milioane euro

„Avem anul acesta cel mai mare buget de investiții din istoria Constanței, de aproape 200 de milioane de euro. Reabilităm, modernizăm și dotăm în cele mai ridicate standarde de exigență, grădinițele, școlile și liceele din Constanța, alături de sălile de sport și de curțile interioare. Sunt investiții fără precedent în infrastructura școlară a orașului Constanța. Zeci de exemple în tot orașul și continuăm. Am resistematizat traficul rutier și am început un proces de reabilitare și modernizarea marilor bulevarde.
Construim parcări în cartiere și avem cinci proiecte pentru parcări supraetajate. Sunt multe alte lucruri de adăugat. Cum spuneam, aceste câteva minute sunt prea puține, nu am spus nimic de transportul public, unde am venit cu autobuze electrice și, bineînțeles, cu stații noi, montate.

În premieră, nu am spus nimic de cultură și aici amintesc Cazinoul, mulțumită bineînțeles și Guvernului României. Nu am spus nimic de sport, cu noul stadion și un proiect de suflet: nașterea Clubului Sportiv Municipal Constanța, care în foarte puțin timp de când funcționează, a devenit un brand național în sport.

Nu am spus nimic de spațiile verzi, acum mai reabilităm parcul Tăbăcărie, parcul de la Gară, parcul de la Far e gata și ne apucăm săptămâna viitoare de parcul din zona Ștefăniță Vodă. Toate acestea sunt proiectele constănțenilor, nu sunt ale mele.
Alături de colegii din primărie am reorganizat și reconstruit de la zero departamente, proiecte, documentații. Împreună, am pus bazele unui nou tip de a face administrație locală în interesul imediat al orașului și al comunității.

Deși nu este un moment de bilanț, aș dori să le mulțumesc colegilor din Primăria Constanța. Pe marea majoritate i-am găsit acolo. De ce au lucrat mai bine ca în trecut, e bine să-i întrebați dumneavoastră pe ei. Cred că este și o chestiune de leadership, de etică, de motivare. Conducerea se exercită și prin exemplul personal. Sau, dacă vreți, din punctul meu de vedere, în primul rând prin exemplul personal”.

Împreună, am scos Constanța din resemnare, împreună o să o vindecăm și de celelalte boli”


„Dragi constănțeni, am hotărât să candidez pentru al doilea mandat, pentru că lucrurile mari nu se fac peste noapte. Și fiindcă am demonstrat că poți schimba paradigma delăsării și a lipsei de viziune administrativă a celor trei decenii de după 1990.

Îi felicit pe toți colegii liberali, alături de care ne propunem să continuăm marile proiecte în Constanța. Echipa liberală a demonstrat un mod nou de a face administrație publică la Constanța, care va rodi mulți ani de acum încolo. Privesc cu optimism și entuziasm spre oportunitățile ce vor veni. Mulțumesc domnului general Nicolae Ciucă, domnului ministru Sebastian Burduja pentru că reprezintă linii de dialog fundamentale pentru viitorul și dezvoltarea Constanței.

Mulțumesc pentru încredere domnului Bogdan Huțucă, președintele Partidului Național Liberal Constanța și echipei domniei sale, care muncește zi de zi la proiectele de dezvoltare ale Constanței. Cel mai mult însă, dați-mi voie să le mulțumesc constănțenilor. Să le mulțumesc pentru abnegația și spiritul civic exemplar în interesul comunității, pentru optimismul și deschiderea cu care au primit proiectul liberal de scoatere la lumină a unui oraș înecat în bezna administrativă a decadelor 2000 și 2010.

Așadar,  continuăm lucrurile bune începute în Constanța, în oraș și în tot județul. Ne așteaptă o campanie gălăgioasă, dar într-un final, așa cum știm, binele și adevărul vor triumfa. Împreună am scos Constanța din resemnare, împreună o să o vindecăm și de celelalte boli. Altă cale nu există, nu ne putem permite aventuri politice care să ne întoarcă de unde am plecat. Vă mulțumesc pentru încredere, continuăm lucrurile bune începute împreună. Trăiască România și Constanța, am onoarea să vă salut”.

Nicolae Ciucă: Ce face un marinar când stă prea mult timp pe uscat?

„Când l-am văzut pe domnul președinte Huțucă atât de serios, m-am gândit, oare pot să spun ceva să zâmbească lumea? Noroc că a venit Sebastian Burduja și a fost un pic mai animat. Dar seriozitatea aceasta denotă ceea ce s-a întâmplat în municipiul Constanța și ceea ce se întâmplă în municipiul Constanța.
Aici au avut loc o serie întreagă de proiecte care s-au derulat și înainte să începem activitatea, domnul amiral mi-a adus aminte de o glumă pe care o făceam între noi. Ne știm de foarte mulți ani. Pe mine mă leagă foarte multe, profesional, foarte multe obiective de municipiul Constanța și am zis domnul amiral, totuși o să spun ceva. Ce face un marinar după ce stă prea mult pe uscat? Se apucă de săpat să dea de apă.

Dânsul s-a apucat de săpat, dar să sistematizeze apa și a făcut foarte bine. Vă spuneam că mă leagă foarte multe activități, foarte multe obiective, foarte multe amintiri, de Constanța. Una dintre ele este legată de vizitele pe care le-am făcut la Academia Navală. Și atunci, în discuțiile pe care le-am avut cu domnul amiral, simțeam că lipsește ceva. Și acel ceva era ceea ce se desființase cu niște ani în urmă și anume Liceul Militar Constanța.

Împreună, l-am reînființat în 2018 și mă bucur foarte mult că el există astăzi. De asemenea, doamna primar de la Mihail Kogălniceanu. Ne-am întâlnit de mai multe ori și vă mulțumesc că ne-ați suportat toate cererile pe care le-am îndreptat către dumneavoastră, pentru că aveam nevoie de această legătură cu comunitatea locală, cu conducerea primăriei din Mihail Kogălniceanu. Pentru că aici, lângă Constanța, la marginea comunei Mihail Kogălniceanu, să se dezvolte cea mai mare bază NATO de pe teritoriul României. Iar chestiunea aceasta se datorează și sprijinului pe care l-am primit de la autoritățile locale. Altfel nu s-ar fi putut. Vă mulțumesc foarte mult pentru încredere”, a spus Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă: Nu suntem deasupra lucrurilor, suntem în slujba oamenilor

„Iată câți oameni sunt în sală, nu cred că trebuie să mai vorbesc despre ce înseamnă încrederea pe care o aveți în Bogdan Huțucă, președintele filialei. Nu cred că trebuie să mai vorbesc de încrederea pe care o aveți în proiectele despre care a vorbit domnul primar Chițac, pentru că vorbesc faptele de la sine. Vorbesc toate obiectivele pe care le-a demarat și le-a finalizat și mă întrebau, la intrare, distinsele doamne și domnii din presă ce am simțit venind pe jos de la marginea stațiunii Mamaia până aici.

Și dacă s-a schimbat ceva în Constanța. S-a schimbat. Tocmai de aceea spun că acum doi ani, acum trei ani, acum un an, în Constanța era destul de muncă, destul de multă forfotă, nu toată lumea era mulțumită. Dar nu poți să faci ceva dacă nu te apuci să strici ceea ce nu funcționează sau să pregătești și să amenajezi ceea ce ți-ai propus.

Astăzi, când am venit, într-adevăr lucrările s-au finalizat și când mai venea domnul primar la București și discutam despre ce avem de făcut, îl întrebam de fiecare dată, domnule amiral, finalizați? Finalizez! Iacătă că a reușit ca parte din proiectele pe care le-a început, să le finalizeze, ba mai mult decât atât. Marea parte din ceea ce se desfășoară ca proiect în Constanța și în Județul Constanța, cum s-a specificat aici, 400 de obiective, sunt cu fonduri europene.

Asta înseamnă apartenența noastră și asta înseamnă înțelepciunea autorităților locale să absoarbă și să folosească cât mai mult fondurile europene pentru dezvoltarea comunităților, pentru că într-adevăr, PNL nu trebuie să se laude cu absolut nimic. Nu avem voie să ne lăudăm, trebuie să rămânem oameni normali, cu picioarele pe pământ, în relație directă cu cetățenii și să lăsăm faptele noastre să vorbească.

Și să arate că, așa cum am promis, așa ne-am angajat și așa am reușit să facem. Sigur că există o parte dintre obiective pe care nu le-am făcut. Este normal, suntem oameni. Doar că, de cele mai multe ori liderii, indiferent de nivelul la care își desfășoară activitatea, uită să fie oameni. Și li se pare că sunt ei cei care sunt deasupra lucrurilor. Nu e nimeni deasupra lucrurilor, suntem toți de aici, dintre dumneavoastră și pentru dumneavoastră. Domnul amiral scria acolo în slujba cetățenilor, domnule amiral, o viață întreagă am fost în slujba țării și vom rămâne în slujba țării, iar astăzi dumneavoastră aveți această șansă să fiți în slujba cetățenilor”, a mai spus președintele PNL.

Ciucă: Mitroi va ști să evite valul, să meargă pe coama lui și să ajungă acolo unde trebuie cu județul


„A zis domnul Huțucă mai devreme că atunci când va veni domnul Mitroi la Consiliul Județean, va veni valul sau tsunamy. Domnule președinte Huțucă, va veni Valul lui Traian că altul n-are. Și dacă vine de la Valul lui Traian, înseamnă că este și un bun surfer. Ca atare va ști să evite valul, să meargă pe coama lui și să ajungă acolo unde trebuie cu județul, pentru că vine dintr-o localitate, dintr-o comună unde a fost ales, dacă nu mă înșel, cu 90 %.

La fel ca la domnul amiral, vorbesc faptele domniei sale. Sunt oameni care au performat profesional, le-am cerut liberalilor să vină cu oameni profesioniști. Ușile sunt deschise pentru cei care au făcut ceva în viața lor. Altfel despre ce să vorbim? Sunt oameni care au făcut lucruri în viață.
Am mai spus cândva și am să repet de fiecare dată: politica nu este arta compromisului, politica este arta faptelor.

În Partidul Național liberal, le-am cerut să demonstreze prin fapte fiecare ce a făcut și ce n-a făcut. Pentru că trebuie să recunoaștem ce n-am făcut. Sunt lucruri, așa cum v-am spus omenește, pe care nu le-am făcut, dar trebuie să le recunoaștem, trebuie să avem curajul, să ne ducem să vorbim cu oamenii.
Constanța este unul dintre puținele județe unde putem merge și spune: domnule, în județul Constanța, produsul intern brut pe cap de locuitor este deasupra mediei naționale. Dar cred că prin proiecte și prin tot ceea ce înseamnă resursă în județul Constanța, se poate aspira la mai mult decât atât.

Într-adevăr, avem centrala de la Cernavodă, avem resursa de gaz din Marea Neagră, sunt celelalte proiecte. Toată lumea vorbește de capacitatea de putere eoliană. Sunt proiecte în dezvoltare, dar să nu uităm, Constanța este cel mai mare port de la Marea Neagră. Se înscrie perfect pe coridorul de mijloc, care leagă Europa de Asia Centrală și Asia de Sud.
Vedeți, oameni buni, unde trebuie să privească și unde trebuie să țintească autoritățile locale și cetățenii din Constanța. Dacă vom pierde toate aceste oportunități, nu ne va ierta nimeni. Deci încredere, motivare, aici aveți un om care a venit la Constanța, de fiecare dată va veni la Constanța pentru a vă sprijini ori de câte ori este nevoie în relația pe care am avut o cu președintele de filială.

Ca atare, forța dumneavoastră, capacitatea noastră de a vă sprijini, asta înseamnă legătura pe orizontală și pe verticală între toți membrii Partidului Național Liberal și dincolo de noi și de ce putem face noi. Uitați-vă toți! Domnul Huțucă, domnul Chițac, domnul Mitroi. Doamnelor și domnilor primari, uitați-vă pe cine vă puteți baza. Pe tot ce e aici în sală, pentru că au venit pentru dumneavoastră, nu pentru noi”, a concluzionat Nicolae Ciucă.

Florin Mitroi: Eu vreau să resuscităm acest județ


Florin Mitroi a spus că va candida la Consiliul Județean pentru a resuscita acest județ. Mitroi spune că s-a săturat să tot audă vorbindu-se în termeni laudativi doar de județe precum Bihor, Timiș, Cluj sau Brașov și vrea ca și Constanța să poată fi dat exemplu. La fel cum, spune Mitroi, înainte ca el să candideze la primăria Valu lui Traian, în județul Constanța se vorbea doar de comuna Cumpăna, ca exemplu de exemplu de dezvoltare.

„Mă simt dator pentru a vă explica de ce am intrat în această cursă. Am intrat în această cursă tocmai că și eu, ca și dumneavoastră, sunt născut, crescut în acest județ. Am intrat în această cursă, pentru toți cetățenii acestui județ. Am intrat și am fost încurajat să accept, de foarte mulți cetățeni din acest județ și am intrat pentru că nu îmi este indiferent cum trăiesc. Și când vă spun asta, haideți să ne uităm cu toții la serviciile de sănătate.
Am văzut cu toții, sunt drumuri încă în județul Constanța, de piatră. Am văzut cu toții și mai ales colegii mei primari, transporturi în comun și cred că sunt de acord toți cu mine. Am văzut cu toții ce înseamnă o necolaborare instituțională a unui președinte, a unui prefect, cu primarii. Președintele Consiliul Județean nu trebuie să se creadă Dumnezeu pe pământ. El trebuie să colaboreze cu toți primarii, în primul rând cu primarii, oameni de afaceri, cu tot mediul din acest județ, cu presa, pentru dezvoltarea acestui județ.

Aud Bihor, Timiș, Cluj, Brașov. Vreau să aud și de Constanța, așa cum în 2004, când am intrat în politică, primar se vorbea numai de Cumpăna. De atunci, nu cred că ați mai auzit atât de mult, în schimb ați auzit de Valul.

Eu vreau să resuscităm acest județ, vă doriți? Bun vă doriți. Atunci vă rog din suflet să îmi dați concursul. Spunea cineva că voi veni cu cea mai bună echipă. Vin doar cu Ionela. Pentru că ați văzut, nici astăzi nu a trebuit să vin cu om de la Valu.
Florin va fi prietenul primarilor, colegul primarilor. Nu voi sta în birou, să știți. Voi delega sarcini și voi merge în fiecare colț al acestui județ.
Îmi place ceea ce fac. Pe mine mă reprezintă 20 de ani de administrație. Nu vin cu vorbe, eu vin cu fapte. Și am curaj în această campanie să o fac singur în județ, singur printre oameni, pentru că mă cunosc foarte mulți oameni, am făcut foarte mult bine. De ce credeți că am câștigat cu 90 la sută? Pentru că am fost un primar care am plâns, am râs, am fost la nunți împreună, am fost la înmormântări împreună. Nu m-am schimbat și nu mă voi schimba niciodată.

N-am să vă mai țin foarte mult, pentru că da, am să vă spun un secret. De vreo trei săptămâni am început campania fiind înconjurat de foarte mulți tineri, oameni cu pregătire, foarte mulți oameni de la partid.
Eu nu am avut în viața mea consultanți, pentru a câștiga alegerile. M-au sfătuit timp de o săptămână, domnul primar, domnul președinte, haideți să vă scriem pe ceva, haideți să citiți. Este bine, că dumneavoastră mai faceți și greșeli uneori. Și am spus ca ei, iar astăzi am făcut ca mine.
Oamenii, cetățenii, trebuie să cunoască omul așa cum este el, să nu se schimbe. Cu bunele și relele lui, asta sunt eu. Vă pup și vă iubesc”, a spus Florin Mitroi.

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Huțucă: Proiectele sunt cel mai bun agent electoral

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top